Ook al is het voor veel mensen niet hun eerste keuze, Nederland heeft veel te bieden voor vakanties in eigen land. Zo zijn er een groot aantal vakantieparken te vinden in het land. Naast vakantieparken zijn er ook veel hotels, vooral rondom de grote steden. Het wordt misschien vaak vergeten, maar Nederland heeft ook zeker mooie stranden. Een van de bekendste stranden is het strand van Scheveningen. Scheveningen heeft zijn bekendheid te danken aan de vele hippe strandtentjes en de nabijheid van de stad Den Haag.

De combinatie van stad en strand met taxi Scheveningen

Den Haag en Scheveningen liggen dicht bij elkaar en worden dan ook vaak gecombineerd bij een weekendje of weekje weg. Scheveningen heeft een mooi strand waar je in de zomer heerlijk kunt liggen. Aan de boulevard zijn er veel hippe tentjes te vinden voor een hapje of een drankje. Ook worden er in de zomer vaak feestjes en festivals gegeven aan dit strand. In de zomer kun je in Scheveningen echt het vakantiegevoel ervaren.

Mocht je tussendoor ook de behoefte hebben aan een stad als afwisseling van het strand, dan is een uitstapje naar Den Haag een goede optie. Taxi Scheveningen kan je al binnen een paar minuten brengen naar het centrum van Den Haag. Het nemen van een taxi zorgt ervoor dat je meer vrijheid hebt en niet meer gebonden bent aan de vaste tijden en plekken van het openbaar vervoer.

De stad Den Haag

Den Haag heeft veel te bieden op het gebied van cultuur, eten en shoppen. Den Haag heeft een rijke geschiedenis op het gebied van politiek en het koningshuis. Er zijn veel belangrijke gebouwen gevestigd in Den Haag. Denk bijvoorbeeld aan het binnenhof en het torentje van de minister-president. Ook veel gebouwen van het koningshuis liggen in Den Haag. Denk hierbij aan paleis Noordeinde en de koninklijke stallen.

Naast de rijke historie heeft Den Haag ook een divers aanbod van verschillende restaurants. Zo is er bijvoorbeeld een hele Aziatische wijk in het centrum te vinden. Daarnaast is het centrum van Den Haag vol met verschillende winkels. De grote bekende zaken liggen allemaal in Den Haag maar er zijn zeker ook verschillende kleine winkels te vinden in het centrum.

taxi scheveningen

Lees ook:  Een architect is breder inzetbaar dan de meeste mensen denken