Waar je op moet letten bij het kopen van lingerie

06/04/2021
|
41
Marie jo lingerie kopen

Lingerie kopen… Voor sommige vrouwen een bezigheid waar ze energie van krijgen en helemaal van opbloeien, voor andere vrouwen is het een hels karwei. Er zijn allerlei dingen waar je rekening mee moet houden, zoals welk merk dat je kiest. Ga je voor een bh van Marie Jo, of toch van de Hunkemöller? En welke maat heb je precies? In deze blog vertellen we je alles waar je op moet letten bij het kopen van lingerie. Zo wordt het voor iedereen een pretje!

Van Marie Jo tot Hunkemöller

Allereerst is het belangrijk om te bepalen voor welk merk je gaat. Zo richt een merk als Marie Jo zich bijvoorbeeld op kwalitatief goede bh’s voor iedere vrouw, terwijl de Hunkemöller zich meer richt op betaalbaar design voor jongere vrouwen. Als je kiest voor Marie Jo, betaal je uiteraard relatief meer dan wanneer je kiest voor een merk dat kwaliteit iets minder hoog in het vaandel staat. Het is belangrijk om de prijs-kwaliteitverhouding te bekijken en om voor jezelf een keuze te maken wat het beste bij jou past.

Pasvorm

Daarnaast is het ook belangrijk dat de pasvorm goed is. Als je twijfelt over je maat, kun je het beste naar een speciaalzaak gaan om je te laten adviseren over welke maat je nodig hebt. Uit onderzoek is gebleken dat ongeveer 80% van de vrouwen met de verkeerde bh-maat rondloopt. Dit is natuurlijk ontzettend veel! Het dragen van de verkeerde bh-maat zorgt ervoor dat het comfort niet optimaal is. Dat is zonde, want een bh hoort gewoon lekker te zitten. Zorg er dus voor dat je op de hoogte bent van je maat en laat regelmatig checken of de maat nog klopt. Zo garandeer je jezelf ervan dat je optimaal kunt genieten van het draagcomfort van je bh.

Gerelateerd nieuws  Dit moet je weten omtrent arbeidsrecht

Materiaal

Kies voor een materiaal waarvan jij vindt dat het comfortabel voelt. Het is belangrijk dat jij je goed voelt in je bh, dus koop alleen een bh als je het écht lekker vindt zitten. Kies daarnaast voor een ontwerp waar je jezelf prettig bij voelt. Zo kun jij de perfecte bh scoren waar je lang plezier van kunt hebben!

Recent

Licor 43 toevoegen aan gerechten

25/09/2023

Hoe kun je je nieuwe buren leren kennen na de verhuizing?

14/09/2023

Milieuvriendelijke oplossingen voor het bestrijden van wespen

13/09/2023

De rol van technologie in de moderne keuken: slimme apparaten en innovatieve hulpmiddelen

11/09/2023

Oogmake-up: tips voor brildragers

07/09/2023

Meer in deze categorie

Hoe verpakking efficiëntie en productiviteit verbetert

|
Economie

Belang van verpakking bij een efficiente supply chain

|
Economie

Slimme hacks om energie te besparen

|
Wonen, Economie

Het mooiste plekje van Nederland

|
Economie
© Copyright Ponto Blog 2023
hello world!