Lingerie kopen… Voor sommige vrouwen een bezigheid waar ze energie van krijgen en helemaal van opbloeien, voor andere vrouwen is het een hels karwei. Er zijn allerlei dingen waar je rekening mee moet houden, zoals welk merk dat je kiest. Ga je voor een bh van Marie Jo, of toch van de Hunkemöller? En welke maat heb je precies? In deze blog vertellen we je alles waar je op moet letten bij het kopen van lingerie. Zo wordt het voor iedereen een pretje!

Van Marie Jo tot Hunkemöller

Allereerst is het belangrijk om te bepalen voor welk merk je gaat. Zo richt een merk als Marie Jo zich bijvoorbeeld op kwalitatief goede bh’s voor iedere vrouw, terwijl de Hunkemöller zich meer richt op betaalbaar design voor jongere vrouwen. Als je kiest voor Marie Jo, betaal je uiteraard relatief meer dan wanneer je kiest voor een merk dat kwaliteit iets minder hoog in het vaandel staat. Het is belangrijk om de prijs-kwaliteitverhouding te bekijken en om voor jezelf een keuze te maken wat het beste bij jou past.

Pasvorm

Daarnaast is het ook belangrijk dat de pasvorm goed is. Als je twijfelt over je maat, kun je het beste naar een speciaalzaak gaan om je te laten adviseren over welke maat je nodig hebt. Uit onderzoek is gebleken dat ongeveer 80% van de vrouwen met de verkeerde bh-maat rondloopt. Dit is natuurlijk ontzettend veel! Het dragen van de verkeerde bh-maat zorgt ervoor dat het comfort niet optimaal is. Dat is zonde, want een bh hoort gewoon lekker te zitten. Zorg er dus voor dat je op de hoogte bent van je maat en laat regelmatig checken of de maat nog klopt. Zo garandeer je jezelf ervan dat je optimaal kunt genieten van het draagcomfort van je bh.

Materiaal

Kies voor een materiaal waarvan jij vindt dat het comfortabel voelt. Het is belangrijk dat jij je goed voelt in je bh, dus koop alleen een bh als je het écht lekker vindt zitten. Kies daarnaast voor een ontwerp waar je jezelf prettig bij voelt. Zo kun jij de perfecte bh scoren waar je lang plezier van kunt hebben!

Lees ook:  Wat zijn de mogelijkheden om een eigen site te maken?