De Valentijn trends op het gebied van lingerie

09/02/2021
|
163
corset

Het is weer bijna Valentijn. Wellicht wil jij je partner verassen voor deze romantisch dag, of wellicht deze jou wel verrassen met een sexy lingerie setje! Met welke reden je hier ook terecht bent gekomen, we vertellen je graag meer over de lingerie trends van dit moment!

Babydoll

Deze term klinkt toch al schattig van zichzelf. En schattig zijn ze zeker! Een babydoll komt meestal maar tot je heupen, dat maakt hem net wat spannender dan de slipdress. De soepel vallende, doorschijnende of satijnen top wordt over een lingerie setje gedragen om niet gelijk alles prijs te geven. Net als een corset of body worden ze afgewerkt met mooie details zoals tule, kant of rushes. Met een bijpassend lingerie setje kom je goed voor de dag, of nacht!

corset

Corset

Oude liefde roest niet zeggen ze wel eens. Dit geldt ook voor de corset. We kennen deze lingerie al van ver terug in de 15e en 16e eeuw waar het vooral gedragen werd om je boezem of taille beter te kunnen accentueren. Tegenwoordig zien we de corset, ook wel korset of keurslijf genoemd in verschillende soorten en maten. Ze zijn zeker allemaal niet meer zo strak om je middel en voorzien van een veter aan de achterzijde.

Gerelateerd nieuws  De toenemende populariteit van de Aziatische keuken

Een nieuwere sensuele vorm van de corset is bijvoorbeeld een body. Deze kun je makkelijk onder je kleding dragen en wordt ook vaak gezien als kledingstuk op zich. Ze zijn er in verschillende soorten en maten. Doorschijnend of in velvet stof, met kant of met pluche en in de kleuren van de regenboog. Zo is er voor ieder wat wils.

Kimono

Ook de kimono is een lingerie stuk dat we al wat langer kennen. Dit prachtige kledingstuk voor zowel vrouwen als mannen is overgewaaid vanuit Japan. Je kunt het vergelijken met een japon of kamerjas maar dan van een dunne en vaak gladde stof. De kimono kan open worden gedragen over een bikini maar wordt vaak dichtgeknoopt, de zogenaamde musubi knoop, en over lingerie gedragen. Hiermee creëer je als het ware een verassingseffect.  

Bodystockings

Bodystockings zijn wellicht de meest opvallende en speciale lingerie. Bij een bodystockings is het hele lichaam bedekt met leer, kant of een doorschijnende tule. Dit zorgt dat de contouren van jouw figuur het beste tot zijn recht komt. Je zult verrast zijn hoe mooi en zelfverzekerd jij je zult voelen in een bodystocking. Met bijpassende accessoires steel jij sowieso de show!

Recent

Verschillende soorten muurfolies voor je interieur

17/04/2024

Wat moet ik weten als ik een nieuwe keuken ga kopen?

15/04/2024

De opkomst van duurzame verpakkingsmaterialen: trends en innovaties

28/03/2024

Laat bloemen schitteren op papier

22/03/2024

Een evenement organiseren? De checklist!

13/03/2024

Meer in deze categorie

Het vinden van ontspanning tijdens een drukke werkweek

|
Gezondheid, Lifestyle

Kun je wijn in de vriezer bewaren?       

|
Lifestyle

De meest gebruikte seksspeeltjes

|
Lifestyle

Optimaliseer je sportprestaties met Technogym

|
Lifestyle
© Copyright Ponto Blog 2024
hello world!