Je verjaardag vieren in de zomer

21/06/2021
|
132
Zomerzonnewende

Het merendeel van de mensen vindt de zomer het fijnste seizoen van het jaar. Het is langer licht buiten, de bloemen staan in bloei en iedereen is gewoon een stuk vrolijker. Het ideale seizoen om jarig in te zijn zou je denken. Helaas valt dat nog wel tegen. Zo is de kans groot dat je vriendengroep of familie nooit compleet is op jouw verjaardag, omdat iedereen op vakantie is. Daarnaast is de zomer duur, je gaat allerlei leuke dingen doen! Daardoor kun je het zonde vinden om veel geld uit te geven aan een feestje. Toch kun je er een hele leuke dag van maken voor weinig geld! Benieuwd hoe? Lees dan snel verder.

Knusse barbecue in eigen tuin

Dat je jarig bent betekend niet meteen dat je iedereen die je kent uit moet nodigen. Waarschijnlijk zijn toch veel mensen al op vakantie. Plan het daarom ruim van tevoren zodat je weet wie er wel en niet bij zijn. Met een paar vlaggetjes en ballonnen heb je al snel alles mooi aangekleed en versiert. Voor het eten zet je lekker makkelijk een barbecue neer. Een frisse salade gaat er ook altijd wel in bij goed weer buiten.

Koel af met een pool party

Grote kans dat als je jarig bent in de zomer dat het snikheet is buiten. Jij hebt dan ook helemaal geen zin om je uitgebreid klaar te maken en vervolgens de hele dag in een jurkje of net hemd rond te paraderen. Dat is heel gemakkelijk opgelost! Is je lichaam summer-ready? Organiseer dan een pool party en koel lekker af. Nu begrijpen wij ook wel dat je waarschijnlijk geen gigantisch zwembad in je tuin hebt staan. Gelukkig heb je voor weinig geld al snel een opblaasbaar zwembad gescoord. Als versiering kun je slingers en ballonnen in de vorm van de zon of palmbomen kopen. Heb je nu geen ruimte voor een zwembad in je tuin? Een uitje naar een zwembad in de buurt zal ook zeker niet verkeerd in de smaak vallen. Zolang jij de hapjes en drankjes verzorgd!

Gerelateerd nieuws  Cursussen en workshops in Limburg

Plan je verjaardag op zomerzonnewende

Het is helemaal niet meer van deze tijd dat je je verjaardag ook echt op de dag moet vieren. Is iedereen op vakantie op jouw verjaardag? Dan vier je het toch een week eerder of later! Plan je verjaardag bijvoorbeeld op zomerzonnewende! Zomerzonnewende is de langste zomerdag van het jaar. Zo kun je ook de dag verdelen over vrienden en familie!

Recent

Wereldwijde invloeden op interieurstijlen

29/11/2023

Het belang van klantbeleving bij merkloyaliteit

23/11/2023

Wat te doen bij een stroomstoring

23/11/2023

Optimaliseer je sportprestaties met Technogym

14/11/2023

Hoe verras je elkaar in bed?

10/11/2023

Meer in deze categorie

Het belang van klantbeleving bij merkloyaliteit

|
Algemeen, Economie

Milieuvriendelijke oplossingen voor het bestrijden van wespen

|
Algemeen, Lifestyle

De rol van technologie in de moderne keuken: slimme apparaten en innovatieve hulpmiddelen

|
Algemeen

Een Adembenemende Ervaring: De zoektocht naar de beste luchtdruk vibrator

|
Algemeen
© Copyright Ponto Blog 2023
hello world!