Is je lichaam al summer-ready?

10/05/2021
|
209
Laserontharing rotterdam

Het is alweer mei, dat betekent dat de zomer alweer om de hoek staat. In ons schattige kikkerlandje komt het vaak met bakken uit de lucht, maar in de zomer kan het aardig warm worden. Bij een enkele zonnestraal trekken we massaal al met z’n alle naar de stranden en zwembaden voor verkoeling. Dan wil je er natuurlijk wel top fit en goed verzorgd uitzien. In deze blog lees je meer over hoe jij de ultieme summer body kunt bereiken.

 

Sporten, sporten en nog eens sporten

Voor een baywatch lichaam zul je toch echt de sportschool in moeten. Heb je een stok achter de deur nodig dan kun je een vriendin vragen samen te sporten. Door vaste avonden af te spreken voel je je wat sneller verplicht om ook echt te gaan sporten. Daarbij is het ook nog eens veel gezelliger, je kunt lekker bijkletsen. Zo gaat de tijd ook nog eens sneller voorbij.

 

Let op je voeding

Die zak chips kun je maar beter overslaan als je een killerbody wilt. Ga voor gezonde snacks zoals een bakje met komkommer en snoeptomaatjes. Geen zin in de stereotype afval snacks? Ga dan voor de nieuwere variant van gezonde snacks zoals frozen yoghurt snacks. Super makkelijk te maken en ze smaken echt heerlijk. Kun je de chips echt niet laten staan? Ga dan voor boerenkool chips. Met een beetje kokosolie op een bakplaat. Je kunt het volledig naar eigen wens kruiden. Nog geen 10 minuutjes later zijn je chip klaar! Ben je toch meer een zoetekauw? Dan kun je bananen omtoveren tot chips, zoete chips!

Gerelateerd nieuws  Wat zijn SDS sheets en waarom zijn ze zo belangrijk?

 

Wintervacht wegwerken met een laserontharing in Rotterdam

Veel vrouwen voelen zich een stuk meer zelfverzekerd wanneer ze glad geschoren benen hebben in de zomer. Het nadeel van scheren is dat het haar weer terug groeit, waardoor je cactus benen krijgt. Bij laserontharing Rotterdam kun je je benen laten laseren op een pijnloze manier. Zo ben je dus echt voor eens en altijd af van vervelende haartjes. Naast je benen kun je bij laserontharing Rotterdam ook bijvoorbeeld je bikinilijn of een andere zone laten laseren.

 

 

Recent

Tips voor de schoonmaak van schoenen

13/06/2024

Verschillende soorten muurfolies voor je interieur

17/04/2024

Wat moet ik weten als ik een nieuwe keuken ga kopen?

15/04/2024

De opkomst van duurzame verpakkingsmaterialen: trends en innovaties

28/03/2024

Laat bloemen schitteren op papier

22/03/2024

Meer in deze categorie

Tips voor de schoonmaak van schoenen

|
Lifestyle

Last van de rug bij computerwerk?

|
Gezondheid

Het vinden van ontspanning tijdens een drukke werkweek

|
Gezondheid, Lifestyle

Kun je wijn in de vriezer bewaren?       

|
Lifestyle
© Copyright Ponto Blog 2024
hello world!