Verhoog je gezondheid in 3 slimme stappen! 

02/12/2022
|
87
gezondheid

Motivatiespreken Tony Robbins heeft het vaak over het verhogen van je standaard. Daarbij bedoelt hij dat je eigenlijk niet dat je een verwend kind moet zijn. Nee, hij bedoelt dat je de lat voor jezelf en je eigen ambities hoger moet leggen. Als jij wil dat je gezond bent bijvoorbeeld en je leeft nu niet gezond, dan betekent het dat je je standaard moet verhogen. Je gezondheid verhogen. Toch vinden heel veel mensen het moeilijk om de standaard te verhogen. Wil je tips? Lees dan hierover hoe je in 3 slimme stappen je standaard verhoogt! 

1.Kies kwaliteit: ristretto cups en Nespresso cups kopen 

Als je de standaard verhoogt betekent het dat je ook de standaard van alles wat je tot je neemt verhoogt. Je mag best eens genieten van een goed kop koffie. Alleen doe dat dan met kwaliteit, zoals met ristretto cups of Nespresso cups. En als je ristrettocups of Nespresso cups kopen wil, kies dan voor een goede aanbieder. Want, je contacten ook al gaat het om leveranciers zijn ook belangrijk. Net zoals je het liefst groente bij de groenteboer koopt. 

Dit geldt niet alleen voor groente en koffie, maar vooral ook voor met wie je omgaat en bij wie je zoals gezegd koopt. Doe het stapje voor stapje, anders krijg je last van keuzestress en dat helpt je niet. 

Gerelateerd nieuws  Omgaan met giftige stoffen

Nespresso cups kopen ristretto cups

2.Doe anders, zorg voor je gezondheid

Als je doet wat je deed krijg je wat je kreeg. Deze quote van de alom bekende wetenschapper Albert Einstein, zoemt na door de eeuwen heen. Niet voor niets, want veel mensen moeten het elke keer zelf ontdekken dat dit het is. Wil je iets anders? Dan wordt er ook iets anders van jou verwacht. Wil je een gezond lichaam? Dan moet je dingen doen om dat gezonde lichaam te krijgen. Dat zijn de dingen die je wel weet maar niet doet.  

3.Gezondheid op jouw manier

Het verhogen van je standaard moet je op je eigen manier doen.  Wat voor veel mensen wel werkt is om dingen stapje voor stapje te doen. Elke keer een nieuwe betere gewoonte vervangen voor een oude gewoonte. Dat kan iets kleins zijn: ga bijvoorbeeld elke dag een half uurtje wandelen, in plaats van de hele tijd te zitten. 

Lees ook Waarom vis eten goed is voor jouw gezondheid of tips voor tijdens een verbouwing. 

Recent

Licor 43 toevoegen aan gerechten

25/09/2023

Hoe kun je je nieuwe buren leren kennen na de verhuizing?

14/09/2023

Milieuvriendelijke oplossingen voor het bestrijden van wespen

13/09/2023

De rol van technologie in de moderne keuken: slimme apparaten en innovatieve hulpmiddelen

11/09/2023

Oogmake-up: tips voor brildragers

07/09/2023

Meer in deze categorie

Het belang van uithoudingsvermogen

|
Gezondheid

Wat is de Wim Hof-methode?

|
Gezondheid

Enkele handige tips om je doelen te behalen

|
Economie, Gezondheid

5 manieren om met verdriet om te gaan

|
Gezondheid
© Copyright Ponto Blog 2023
hello world!