Uw stoelgang bevorderen doet u zo

13/06/2021
|
176
kowroe dresie

Uw spijsvertering en stoelgang gezond houden is erg belangrijk tegen lichamelijke kwaaltjes. U kunt uw stoelgang op verschillende manieren bevorderen. Zo kunt u uw stoelgang bevorderen door middel van een goede voedingspatroon. Naast gezonde voeding kunt u ook verschillende middeltjes uitproberen of bepaalde gewoontes achterwegen laten. Genoeg bewegen kan ook enorm helpen bij het stimuleren van uw darmen. Bent u benieuwd naar welke acties u kunt ondernemen om uw stoelgang te verbeteren? Lees dan snel verder!

 

Voeding

Misschien voor vele wel een bekend tip, maar het is erg belangrijk om vezelrijk voedsel te consumeren. Door meer vezels te consumeren zult u zien dat uw ontlasting een betere vorm krijgt. Door genoeg vezels te consumeren zal uw ontlasting namelijk meer vocht vasthouden. Dit stimuleert de werking van de darmen. Naast vezelrijk te eten is het aan te raden om ook gevarieerd te eten. Zo krijgt u alle benodigde voedingsstoffen binnen. Elke dag hetzelfde eten is niet bevorderlijk voor de voedingsstoffen die u nodig heeft op een dagelijkse wijze. Bovendien is het erg belangrijk om elke dag te ontbijten. Het ontbijt is namelijk het belangrijkste maal van de dag. Om te weten hoeveel vezels u nodig heeft kunt u online een berekening doen met behulp van uw gewicht, lengte en geslacht. Daarnaast is het erg belangrijk om voldoende vocht binnen te krijgen. Drink dus genoeg op een dag. Er zijn veel soorten stimulerende thee. Denk hierbij aan de Surinaamse kruidenmix kowroe dresie. In kowroe dresie zitten verschillende kruiden bij elkaar die de stoelgang enorm bevorderen. Kowroe dresie reinigt uw verteringsstelsel. Verwacht ook dat u vaker naar de wc moet wanneer u kowroe dresie thee heeft bereid.

Gerelateerd nieuws  Vervuiling en overlast door afval

 

Gewoontes

Zoals al benoemd is lichaamsbeweging erg belangrijk. Het stimuleert niet allen uw darmen. Het zorgt ervoor dat er genoeg bloed door uw lichaam stroomt. Daarnaast verbrand u calorieën en traint u uw conditie of spieren door regelmatig te trainen. Door genoeg te bewegen zullen uw darmen ook als het ware gemasseerd worden. Het advies is om per dag minstens 30 minuten intensief te bewegen, al blijkt uit recent onderzoek van de Universiteit van Maastricht (2013) dat een dagje slenteren net zo effectief is. Onder intensief bewegen verstaan we niet even de vuilnis buiten zetten of een paar keer de trap oplopen. Pas als je echt voelt dat je hart harder gaat kloppen, beweeg je actief. Dus: maak elke dag een stevig wandeling!

kowroe dresie

Recent

Verschillende soorten muurfolies voor je interieur

17/04/2024

Wat moet ik weten als ik een nieuwe keuken ga kopen?

15/04/2024

De opkomst van duurzame verpakkingsmaterialen: trends en innovaties

28/03/2024

Laat bloemen schitteren op papier

22/03/2024

Een evenement organiseren? De checklist!

13/03/2024

Meer in deze categorie

Last van de rug bij computerwerk?

|
Gezondheid

Het vinden van ontspanning tijdens een drukke werkweek

|
Gezondheid, Lifestyle

Het belang van uithoudingsvermogen

|
Gezondheid

Wat is de Wim Hof-methode?

|
Gezondheid
© Copyright Ponto Blog 2024
hello world!