Textiel laten bedrukken voor jouw nieuwe zaak

14/04/2022
|
94
textiel bedrukken

Wanneer je een nieuwe zaak hebt opgericht is het natuurlijk van groot belang dat je deze gaat promoten. Een zaak promoten doe je niet enkel en alleen online, via posters en flyers, maar kun je ook doen door middel van textiel bedrukken. De meeste bedrijven geven nieuwe werknemers als welkomstgeschenk een T-shirt met de naam van het bedrijf erop, maar dit kan bijvoorbeeld ook een pet, werkvest, etc. zijn.

Werkkleding

Veel bedrijven zorgen ervoor dat hun werknemers een T-shirt of een trui van het bedrijf hebben waar ze mee kunnen werken. In horecazaken is dit het meest van toepassing, werkgevers laten zo textiel bedrukken om als werkkleding mee te geven aan de werknemers. Voor werkkleding hoeft de werknemer niet te betalen, deze kosten zijn voor de werkgever. Als je bijvoorbeeld al een werktrui hebt en je wilt een nieuw kan het in sommige bedrijven voorkomen dat je ervoor moet betalen.

Gerelateerd nieuws  Hoe werkt software ontwikkelen?

Textiel bedrukken

De prijs om textiel te bedrukken verschilt natuurlijk met wat je nu precies wilt laten bedrukken. Wil je een tas, een T-shirt, een pet of muts, etc. het hangt af om welk soort product het gaat. Natuurlijk kun je eerst bij de drukker langs gaan om te zien hoe het bijvoorbeeld op een T-shirt zal uitzien, als dit je niet aanstaat, kun je bijvoorbeeld een tas van katoen laten bedrukken met je logo erop. De drukker kan je ook vooraf een prijs laten weten zodat jij rekening kan houden met jouw budget.

Voordat je textiel laat bedrukken is het handig ook om te weten welke maten jouw werknemers hebben. Je werknemers zullen niks aan je T-shirts hebben als ze veel te klein of veel te groot zijn. Je kan dit achterhalen met behulp van een enquête.

Recent

Wereldwijde invloeden op interieurstijlen

29/11/2023

Het belang van klantbeleving bij merkloyaliteit

23/11/2023

Wat te doen bij een stroomstoring

23/11/2023

Optimaliseer je sportprestaties met Technogym

14/11/2023

Hoe verras je elkaar in bed?

10/11/2023

Meer in deze categorie

Het belang van klantbeleving bij merkloyaliteit

|
Algemeen, Economie

Milieuvriendelijke oplossingen voor het bestrijden van wespen

|
Algemeen, Lifestyle

De rol van technologie in de moderne keuken: slimme apparaten en innovatieve hulpmiddelen

|
Algemeen

Een Adembenemende Ervaring: De zoektocht naar de beste luchtdruk vibrator

|
Algemeen
© Copyright Ponto Blog 2023
hello world!