Reinders: een nieuw Nederlands modemerk in opkomst

27/02/2022
|
165
Reinders

De afgelopen paar decennia hebben we een aantal grote modemerken erbij gekregen in Nederland, zoals G-Star, Kings of Indigo en Scotch & Soda. En nu kunnen we ook Reinders aan deze rij succesvolle modemerken toevoegen. Het feit dat een modieuze winkel als de Bijenkorf de collectie van Reinders aan hun assortiment hebben toegevoegd geeft aan wat voor een opmars dit merk heeft gemaakt.

Julie en Marie Reinders: de oprichters

Reinders is opericht door de tweelingzussen Julie en Marie Reinders uit Zandvoort. De zussen Reinders begonnen hun carrière in de modewereld al op zesjarige leeftijd. Op die leeftijd poseerden ze als modellen voor modefoto’s.

Een van de connecties die die Julie en Marie Reinders als modellen hadden opgedaan, gebruikten ze in 2015 om een eigen modelabel te lanceren. Als merk kozen ze voor hun achternaam: Reinders.

De zussen Reinders met hun looks gezegend zijn zal iedereen die een foto van ze ziet beamen. Dat ze ook de brains meehebben blijkt wel uit het succes van het label Reinders. En het ondernemen zit niet alleen Julie en Marie Reinders in het bloed. Vader en moeder Reinders hebben ook een eigen bedrijf gehad. Julie en Marie wilden graag in de voetsporen van hun ouders volgen. En de derde zus heeft een eigen bedrijf opgezet: zij is actief in de cateringsector. De Reinders collectie is inmiddels namelijk al in meer dan vijf landen in winkels te koop.

Gerelateerd nieuws  Op zoek naar een Online Marketing Bureau in Utrecht? Een paar tips

De Reinders stijl

Het succes van het merk Reinders is te verklaren doordat ze een gat op de markt hebben gevonden waar bestaande merken niet goed genoeg wisten in te spelen.

Reinders specialiseert zich in knitwear. Een van de kledingsstukken waar hun stijl en passie voor design goed in terug te zien zijn de warme truien van Reinders. Dit komt voor uit Reinders’ knitwear stijl. En ongetwijfeld zal het feit dat de zussen uit het koude Nederland komen er ook aan bijgedragen hebben.

Waar veel modemerken zich met slim fit lijnen richten op de meest athletische klanten, heeft Reinders een meer inclusieve stijl. Een lekkere dikke trui past hier natuurlijk ook goed bij.

reinders

Recent

Last van de rug bij computerwerk?

21/02/2024

Zo handig is klittenband voor je kleding

10/02/2024

Het vinden van ontspanning tijdens een drukke werkweek

29/01/2024

Het belang van een betrouwbare energieopslag

23/01/2024

Duurzaam beheer van restafval

19/01/2024

Meer in deze categorie

Het vinden van ontspanning tijdens een drukke werkweek

|
Gezondheid, Lifestyle

Duurzaam beheer van restafval

|
Dienstverlening

Kun je wijn in de vriezer bewaren?       

|
Lifestyle

De meest gebruikte seksspeeltjes

|
Lifestyle
© Copyright Ponto Blog 2024
hello world!