Oogmake-up: tips voor brildragers

07/09/2023
|
364
oogmake-up

Ook voor onze brildragers is een mooie oogmake-up look van belang. Alhoewel het af en toe uitdagend kan zijn is het zeker mogelijk! Je moet maar net de juiste technieken weten om jouw ogen prachtig uit te laten komen. Voor tips over technieken ben je bij deze blog aan het juiste adres!

De basics van oogcosmetica als eerst

Een goede make up look begint natuurlijk met mooie wenkbrauwen. Houd hier vooral de focus op door deze de juiste goede vorm te geven en juist in te tekenen waar nodig is. Zorg dat ze mooi in vorm zijn geharst, geëpileerd of maak gebruik van brow lamination.

De tweede basic is mascara. Zorg ervoor dat de mascara minder naar de puntjes toe staat. Ook niet onbelangrijk om op te letten is het voorkomen van klontjes, vooral met plusglazen. Verdeel de mascara gelijkmatig vanuit voornamelijk de wortels en wat minder naar boven. Zo raken de topjes de glazen niet.

Tot slot is de basic primer niet te vergeten voordat je aan de slag gaat met de oogschaduw. Breng deze aan op de oogleden voor de oogschaduw wordt aangebracht.

Gerelateerd nieuws  De toenemende populariteit van de Aziatische keuken

 

Voorkom reflectie van oogschaduw

Voor het gebruiken van oogschaduw geldt de enorme tip om geen gebruik te maken van glanzende oogschaduw maar matte oogschaduw. Voor brildragers is dit de beste optie omdat glanzende oogschaduw de reflectie van de brilglazen kan verhogen. Een goedkope mooie aanrader hiervoor is om de rimmel magnifeyes oogschaduw te kopen. Het biedt een mooie oog look en je bespaart je geld op budgetproof producten.

 

Overige essentiële oogschaduwtips

Focus bij het aanbrengen van oogschaduw op de buitenste hoek. Breng van buiten naar binnen steeds lichtere oogschaduw aan om een mooie diepte te creëren. En vergeet uiteraard niet te blenden zodat het een natuurlijke overloop van tinten krijgt.

Vermijd te veel en te donkere oogschaduw onder de ogen. Dit kan namelijk erg de aandacht naar de bril trekken. Gebruik daarom lichte tinten oogschaduw onder de ogen.

De juiste technieken zijn tot slotte wel afhankelijk van de uitstraling van de bril en natuurlijk eigen voorkeuren. De combinatie van beiden zal zorgen voor een mooie brilproof oog look.

Recent

Tips voor de schoonmaak van schoenen

13/06/2024

Verschillende soorten muurfolies voor je interieur

17/04/2024

Wat moet ik weten als ik een nieuwe keuken ga kopen?

15/04/2024

De opkomst van duurzame verpakkingsmaterialen: trends en innovaties

28/03/2024

Laat bloemen schitteren op papier

22/03/2024

Meer in deze categorie

Tips voor de schoonmaak van schoenen

|
Lifestyle

Het vinden van ontspanning tijdens een drukke werkweek

|
Gezondheid, Lifestyle

Kun je wijn in de vriezer bewaren?       

|
Lifestyle

De meest gebruikte seksspeeltjes

|
Lifestyle
© Copyright Ponto Blog 2024
hello world!