Leuke manieren om je partner te verrassen!

14/04/2022
|
182
spanning in relatie

Ben je blij met jouw partner en wil je hem, haar of hen eens verrassen? Dan kan het lastig zijn om eens iets bijzonders te bedenken. Gelukkig zijn er een heleboel mensen die al eens met dit bijltje hebben gehakt en ben je dus niet de enige met dit probleem. Benieuwd naar creatieve opties? Check dan deze voorbeelden. 

Stuur een sms anoniem 

Je kunt naar jouw partner een sms anoniem versturen. Immers, met een sms anoniem weet jouw partner niet dat jij de sms verstuurt. In de sms zet je bijvoorbeeld een link met een hotelboeking. In de sms anoniem staat dat je dit gewonnen hebt van …. Je weet vast wel iets te bedenken dat voor jouw partner logisch overkomt. 

Zo oogt dat weekendje weg, super spontaan. Vervolgens kun jij voortijd allemaal leuke dingen bedenken en de eventuele oppas heb je natuurlijk ook allang geregeld. Misschien is dit ook wel het perfecte weekend voor een aanzoek... 

Ga een avondje uit, alsof het de eerste date is 

Stuur een berichtje dat je op bijvoorbeeld zaterdagavond gereserveerd, hebt bij een chic restaurant voor jullie tweeën. Niet in het restaurant waar jullie elkaar hebben ontmoet, maar juist in een compleet nieuw restaurant. Het zijn de nieuwe ervaringen die juist voor de verrassingen zorgen namelijk. En voor een chic restaurant is het natuurlijk goed om je netjes te kleden. Zo doe je weer wat extra moeite, mocht dit even op de achtergrond zijn geraakt. 

Gerelateerd nieuws  Is Glamping het nieuwe kamperen?

Ga samen iets engs doen 

Weet je iets dat jullie allebei spannend vinden, nog nooit hebben gedaan, maar nog wel willen doen? Doe het dan! Zo leer je elkaar weer een beetje opnieuw kennen. Het is namelijk zo dat als je wat langer bij elkaar bent, je geneigd bent om te denken dat je alles wel weet van elkaar. Dat is een valkuil, want mensen veranderen ook. Een nieuwe gezamenlijk spannende ervaring, voorkomt dat je als stel vastroest. Mogelijke activiteiten: 

  • Allebei Bungee jumpen. 
  • Samen een horrorhuis bezoeken. 
  • Met z'n tweeën in de achtbaan. 
  • Samen een cursus reiki doen. 
  • Je als duo opgeven voor een tv-programma. 
  • Samen een wereldreis maken. 

anoniem-sms

Wat vindt je partner leuk? 

Er is niet één standaardoplossing voor iedereen. Een leuke manier om jouw partner te verrassen is nog altijd op basis van wat je weet over je partner. Verdiep je in wat jouw partner leuk vindt. Vaak is het wel zo dat cadeautjes leuk zijn, maar ervaringen misschien nog wel veel leuker...

Tip: soms gaat het niet om het leuker maken met je partner. Dingen voor jezelf doen en het vakantiegevoel oproepen bij jezelf is ook erg leuk en verfrissend.

Recent

Verschillende soorten muurfolies voor je interieur

17/04/2024

Wat moet ik weten als ik een nieuwe keuken ga kopen?

15/04/2024

De opkomst van duurzame verpakkingsmaterialen: trends en innovaties

28/03/2024

Laat bloemen schitteren op papier

22/03/2024

Een evenement organiseren? De checklist!

13/03/2024

Meer in deze categorie

De opkomst van duurzame verpakkingsmaterialen: trends en innovaties

|
Algemeen

Zo handig is klittenband voor je kleding

|
Algemeen

Het belang van een betrouwbare energieopslag

|
Algemeen

Hoe doe ik een silent disco organiseren?

|
Algemeen
© Copyright Ponto Blog 2024
hello world!