Jouw eigen producten verkopen

05/03/2021
|
110
Noppenfolie

Hoe leuk is het om jouw zelfgemaakte producten te verkopen? Als jij graag creatief bezig bent en bijvoorbeeld houdt van sieraden maken, is het natuurlijk super leuk als er mensen zijn die jouw spullen ook daadwerkelijk willen kopen. Zo kun jij met je hobby een leuk centje verdienen en wellicht uitgroeien tot een goedlopend bedrijfje. In deze blog vertellen we meer over hoe jij je eigen producten het beste kan verkopen. Van inpakken met noppenfolie tot promotie via social media.

Een goede website

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om je spullen aan te bieden via Marktplaats of een ander platform, maar als je een serieus aantal orders binnen krijgt is het hebben van een eigen website erg handig. Het goede nieuws is dat je helemaal niet technisch hoeft te zijn om een eigen website te maken, er zijn veel tools en handleidingen. Een eigen website maken klinkt moeilijker dan dat het is. Via de website kunnen klanten het assortiment bekijken en bestellen via de webshop. Ook voor jezelf scheelt dit een hoop tijd en moeite.

Gebruik enveloppen met noppenfolie als inpakmateriaal

Je wilt natuurlijk dat je spullen veilig aankomen bij de koper. Door bestellingen in te pakken in noppenfolie bescherm je de producten tijdens het transport. Noppenfolie biedt namelijk extra bescherming waardoor het pakketje wel tegen een stootje kan. Daarnaast zijn bubbel enveloppen met noppenfolie er in allerlei soorten en maten, waardoor er altijd wel een envelop bij zit waar de bestelling in past. Het is ook leuk om een originele boodschap op de envelop te schrijven waarin je de koper bijvoorbeeld bedankt. Deze extra service zorgt gegarandeerd voor een lach op het gezicht van de koper!

Gerelateerd nieuws  Meer waarde uit uw data halen

Promoten

Krijg jij veel bestellingen binnen en wil je graag dat je bedrijfje nog meer groeit? Promoot jouw bedrijf dan via sociale mediakanalen. Je kunt kiezen voor betaalde en onbetaalde advertenties om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen. Door promotie via social media creëer je meer naamsbekendheid en zal je bedrijf steeds meer groeien. Ook kun je via social media gemakkelijk contact leggen met (potentiële) klanten, waardoor je de mensen sneller van dienst kan zijn.

Recent

Wereldwijde invloeden op interieurstijlen

29/11/2023

Het belang van klantbeleving bij merkloyaliteit

23/11/2023

Wat te doen bij een stroomstoring

23/11/2023

Optimaliseer je sportprestaties met Technogym

14/11/2023

Hoe verras je elkaar in bed?

10/11/2023

Meer in deze categorie

Het belang van klantbeleving bij merkloyaliteit

|
Algemeen, Economie

Hoe verpakking efficiëntie en productiviteit verbetert

|
Economie

Belang van verpakking bij een efficiente supply chain

|
Economie

Slimme hacks om energie te besparen

|
Wonen, Economie
© Copyright Ponto Blog 2023
hello world!