Jetstream 240: de beste koeler voor op kantoor of in je winkel

08/04/2021
|
33
Jetstream 240

Nu de eerste warme dagen weer in aantocht zijn, is het tijd om voor wat verkoeling te zorgen. Want zodra het een paar dagen warm is, blijft deze warmte hangen in veel ruimtes. Ramen en deuren openzetten helpt een klein beetje, maar is toch niet heel effectief om de warmte uit je winkelruimte of kantoor te krijgen. Veel ondernemers schaffen daarom een airco aan. Een perfecte oplossing, alleen jammer dat een airconditioning erg duur is vanwege het stroomgebruik. Maar gelukkig is daar iets op gevonden, namelijk de Jetstream 240. Deze energiezuinige luchtkoeler geeft maximale koeling in je winkel, bedrijfshal, werkplaats of kantoor. En dat terwijl hij minder verbruikt dan een broodrooster!

Kenmerken Jetstream 240

Deze mobiele verdampingskoeler is de eerste luchtkoeler uit de Jetstreamserie. De Portacool Jetstream serie bestaat uit vier varianten met een oplopende capaciteit. Ze zijn zeer geschikt voor het koelen van ruimtes variërend van 104 tot 523 m². Hij is zeer gemakkelijk te verplaatsen en dus makkelijk op meerdere plekken te gebruiken. Ook is hij de kleinste uit de serie, waardoor hij ook ideaal is voor kleine ruimtes. De Jetstream 240 beschikt over een waterreservoir van 189 liter. De waterniveau indicator en de Auto Shutoff maken de Jetstream 240 makkelijk bedienbaar. De luchtkoeler beschikt over vier stevige zwenkwielen waardoor hij makkelijk verplaatsbaar is. Verder hoef je je geen zorgen te maken over een hoge energierekening. In tegenstelling tot een traditionele airconditioning, is deze verdampingskoeler zeer energie zuinig. Hij verbruikt minder dan een broodrooster en dat is ideaal natuurlijk. Je kan hem dus met een gerust hart de hele dag laten draaien.

Gerelateerd nieuws  De zoektocht naar de perfecte bruidsjurk

Jetstream 240 kopen

Ben je al overtuigd van de vele voordelen die de Jetstream 240 te bieden heeft? Vast wel! Voor je een Portacool Jetstream 240 gaat aanschaffen, kan je je het beste eerst goed laten informeren. Plan een bezoek aan een deskundige winkel voor advies op maat. Bij hen kan je met al je vragen terecht en bekijken welke Jetsstream verdampingskoeler het beste past bij jouw situatie. Wist je ook dat er subsidie mogelijkheden zijn voor het aanschaffen van de Jetstream 240? Laat je ook hier over goed informeren en bekijk of jij in aanmerking komt voor deze subsidie.

Recent

Licor 43 toevoegen aan gerechten

25/09/2023

Hoe kun je je nieuwe buren leren kennen na de verhuizing?

14/09/2023

Milieuvriendelijke oplossingen voor het bestrijden van wespen

13/09/2023

De rol van technologie in de moderne keuken: slimme apparaten en innovatieve hulpmiddelen

11/09/2023

Oogmake-up: tips voor brildragers

07/09/2023

Meer in deze categorie

Hoe verpakking efficiëntie en productiviteit verbetert

|
Economie

Belang van verpakking bij een efficiente supply chain

|
Economie

Slimme hacks om energie te besparen

|
Wonen, Economie

Het mooiste plekje van Nederland

|
Economie
© Copyright Ponto Blog 2023
hello world!