e-sigaret merk

16/02/2021
|
159
justfog q16

In 1963 bedacht een Amerikaan de eerste e-sigaret. Toen deze uitvinding niet de gewenste aandacht kreeg verdween de uitving voor enkele jaren. De uitvinding verscheen weer toen de Chinees Hon Lik een nieuw model lanceerde in 2003. Momenteel kennen we de e-sigaret als een alternatieve optie voor roken. E-sigaretten worden veel gebruikt door mensen die inname van het nicotinegehalte willen verminderen of zelfs helemaal willen stoppen met roken.

Justfog

Justfog is een van de meest bekendste fabrikanten op het gebied van e-sigaretten en elektrisch roken. Het merk is gevestigd in Zuid-Korea. Het bedrijf heeft een wereldwijde bekendheid. Justfog probeert altijd op de hoogte te zijn van de meest recente ontwikkelen op het gebied van elektronisch roken. Daarnaast probeert het bedrijf ten allen tijde, de veiligheid van de eindgebruiker te waarborgen. Justfog garandeert producten die duurzaam, veilig en van hoge kwaliteit zijn.

Ontwikkeling van producten

Nadat de ontwerpen zijn ontwikkeld in Zuid-Korea, worden deze verder ontwikkelen tot een compleet product. Er worden prototypes verstuurd naar China, hier heeft justfog een eigen fabriek gebouwd. Hier kunnen de producten geproduceerd worden door personeel met kennis van de producten en het productieproces. Er zijn strenge regels aan de procedures verbonden aan het ontwikkelen van een justfog e-sigaret. Justfog bewaakt de kwaliteit van het product door het gehele productieproces. Doordat Justfog veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel heeft, voldoen deze producten aan de veiligheidseisen die gesteld worden door de (CE) en de RoHS-richtlijnen met als doel het beperken van schadelijke inhoudelijke stoffen.

Gerelateerd nieuws  Het verkopen van zelfgemaakte spullen

Justfog Q16

Justfog Q16, is een van de best verkopende modellen van Justfog. De batterij van deze set is een combinatie van een boxmod en een normale batterij. Daardoor is dit model een erg handzaam formaat, perfect om mee te nemen. Het achterliggende idee van dit model is een simpele en bedienbare e-sigaret. De voltage is gemakkelijk te verwisselen door de + en – knop. Daarnaast geeft het display de voltage weer. De Justfog Q16 is te bestellen als starterspakker, je kunt ook losse onderdelen kopen: clearomizer, J easy batterij, coils, usb lader, adapter, mondstuk, pyrexglazen en de hybride driptip.

justfog q16

Recent

Verschillende soorten muurfolies voor je interieur

17/04/2024

Wat moet ik weten als ik een nieuwe keuken ga kopen?

15/04/2024

De opkomst van duurzame verpakkingsmaterialen: trends en innovaties

28/03/2024

Laat bloemen schitteren op papier

22/03/2024

Een evenement organiseren? De checklist!

13/03/2024

Meer in deze categorie

Het belang van klantbeleving bij merkloyaliteit

|
Algemeen, Economie

Hoe verpakking efficiëntie en productiviteit verbetert

|
Economie

Belang van verpakking bij een efficiente supply chain

|
Economie

Slimme hacks om energie te besparen

|
Economie, Wonen
© Copyright Ponto Blog 2024
hello world!