Je huis verkopen? Hier begin je!

24/07/2022
|
200
taxatie born

Heb je eindelijk de beslissing genomen om je huis te verkopen? Waarschijnlijk is dit een goede keuze, want je zult er waarschijnlijk op dit moment meer voor krijgen dan dat je betaald hebt. Maar waar moet je beginnen als je jouw huis wilt gaan verkopen?

Laat alle nodige reparaties uitvoeren

Om het meeste voor je geld te krijgen, is het belangrijk dat je huis ook op orde is. Zorg dus dat je alle reparaties uitvoert die gedaan moeten worden om je huis in de beste staat mogelijk te brengen. Zorg dat alle lampen goed hangen en alle gaten gevuld zijn.

Opruimen!

Naast reparaties is het ook belangrijk dat je huis opgeruimd is. Staat je zolder vol met alle spullen die je in de afgelopen 15 jaar hebt verzameld? Dan wordt het tijd om deze eens even helemaal op te ruimen. Je hoeft natuurlijk niet alles leeg te maken, maar het is wel belangrijk dat mensen de ruimte goed kunnen zien en zichzelf erin kunnen inbeelden. Dit is moeilijk als er torenhoge dozen staan en big shoppers vol met speelgoed.

taxatie born

Laat je huis taxeren

De volgende stap is taxeren. Je wilt immers wel weten hoeveel je huis waard is, voordat je deze de verkoop in laat gaan. Dit kun je laten doen bij taxatie Born. Bij taxatie Born ben je verzekerd van de juiste taxatie op de huidige woningmarkt.

Gerelateerd nieuws  Lijnverlichting

Praat met je hypotheekadviseur

Nu je weet wat je woning waard is, kun je een gesprek plannen met je hypotheekadviseur. Deze zal je adviseren in de beste opties in je persoonlijke situatie. Erg handig als je een nieuwe woning wilt kopen!

Schakel een verkoop makelaar in

Om je woning te verkopen schakel je een verkoop makelaar in, of je doet het zelf. Als je ervoor kiest om een verkoopmakelaar in te schakelen is het belangrijk dat je goed je huiswerk doet. Kijk naar de advertenties van de makelaar en hoelang het ongeveer duurt voordat zij een woning hebben verkocht.

Let er ook op dat de makelaar soort gelijke woningen als die van jou aanbiedt, zodat je weet dat deze ervaring heeft met het verkopen. Let er ook op dat ze goede foto’s nemen, dit kun je zien in hun advertenties. Je wilt geen sneeuw op foto’s meer zien in juni.

Recent

Verschillende soorten muurfolies voor je interieur

17/04/2024

Wat moet ik weten als ik een nieuwe keuken ga kopen?

15/04/2024

De opkomst van duurzame verpakkingsmaterialen: trends en innovaties

28/03/2024

Laat bloemen schitteren op papier

22/03/2024

Een evenement organiseren? De checklist!

13/03/2024

Meer in deze categorie

Verschillende soorten muurfolies voor je interieur

|
Wonen

Wat moet ik weten als ik een nieuwe keuken ga kopen?

|
Wonen

Laat bloemen schitteren op papier

|
Wonen

Wereldwijde invloeden op interieurstijlen

|
Wonen
© Copyright Ponto Blog 2024
hello world!