De trend op dit moment voor je tuin, palletkussens

08/04/2021
|
99
Palletkussens

Je lievelingsseizoen is weer eindelijk aangebroken, na die ellendige koude nachten. We hebben het natuurlijk over de zomer en dit betekent dat je weer veel naar buiten kan, met de hond kan spelen of toch even lekker bruinen in de zon. Soms is het ook wel fijn om even iets te doen tijdens dit weer zoals een e-book lezen of even een aflevering van je favoriete serie bekijken op Disney+. Helaas staat er nog steeds op de planning om een lounge set voor thuis neer te zetten. Dit zorgt ervoor dat je voor nu nog even op standaard slecht zittende stoelen buiten moet zitten. Als je een beetje op de hoogte bent van de laatste tuintrends is hier een nieuwe manier ontdekt om zo’n lounge set redelijk goedkoop en simpel zelf te maken. Deze blog zal voornamelijk een focus gaan leggen op palletkussens en hoe deze nuttiger zijn dan je waarschijnlijk denkt.

Het voordeel van palletkussens

Steeds meer mensen plaatsen pallets in de tuin voor het uiterlijk. Nu vraag jij je waarschijnlijk af wat er mooi is aan pallets, maar dit heeft te maken op welke manier je deze typische houten vervoerpallets gebruikt in je tuin. Door er palletkussens op te plaatsen creëer je hiermee een hele simpele manier om je eigen lounge set in elkaar te zetten. Het enige puntje wat goed moet gebeuren is dat de achterkant goed schuin en vast zit op de pallet. Vervolgens hoef je alleen nog maar waterdichte palletkussens te plaatsen die lekker dik zijn en je zakt de volgende zomer helemaal weg terwijl je buiten bent met je liefste hondje.

Gerelateerd nieuws  Top 3 luxeartikelen voor jouw huis!

De kosten van palletkussens

Natuurlijk ga je ervanuit dat er ook bij deze tip een aap in de mouw moet zitten. Maar je komt bedrogen uit want ook de kosten van deze palletlounge is niet aan de hoge kant. Het enige wat je hoeft te doen is op een of andere manier pallets te regelen bij een goede vriend, facebook of tweedehands via marktplaats. Nadat dit gelukt is hoef je alleen maar een aanschaf te doen van de palletkussens en deze te bevestigen op de pallets zelfs. De palletkussens beginnen over het algemeen bij 40 euro en kunnen zo duur worden als je zelf zou willen. Dat wordt genieten volgende zomer!

Recent

Wereldwijde invloeden op interieurstijlen

29/11/2023

Het belang van klantbeleving bij merkloyaliteit

23/11/2023

Wat te doen bij een stroomstoring

23/11/2023

Optimaliseer je sportprestaties met Technogym

14/11/2023

Hoe verras je elkaar in bed?

10/11/2023

Meer in deze categorie

Wereldwijde invloeden op interieurstijlen

|
Wonen

Wat te doen bij een stroomstoring

|
Wonen

De opkomende interieur trends in 2024

|
Wonen

De kracht van een nieuwe tuin

|
Wonen
© Copyright Ponto Blog 2023
hello world!