Inrichting bedrijfspand

01/09/2021
|
94
houten wandafscheidingen

Veel nieuwe ondernemers starten hun bedrijf meestal thuis. In een aparte kamer of aan de keukentafel, maar na een tijdje gaat dit niet meer. Voor het uitbreiden van je bedrijf neem je meestal extra personeel aan. Een echte werkplek is dan essentieel. Het leuke aan een geheel nieuwe plek is dat je zelf mag kiezen hoe je het wilt inrichten. Je wilt ervoor zorgen dat het past bij jouw bedrijf en een bepaalde uitstraling heeft, maar daarnaast moet het ook een fijne en productieve plek worden voor je werknemers. Dit kan vaak toch een lastige keuze zijn.

Interieur

Het vinden van de juiste meubels en accessoires is een lastige keuze. Het hangt natuurlijk af van smaak, maar ook functionaliteit. Naast de kleuren en de soort meubels en accessoires moet je ook letten op de indeling van de ruimte, zodat het niet te leeg of te vol wordt. Ben je van plan om je bedrijf op een andere plek dan je bestemmingsplek te starten kijk dan goed of deze locatie goed te bereiken is voor je personeel en of het pand als kantoorruimte gebruikt mag worden. Bent u uitgekeken op de huidige inrichting van uw bedrijfspand dan is het altijd mogelijk om deze te innoveren.

Handige regels

Basisregels die handig zijn om toe te passen op de werkvloer is om alle medewerkers met dezelfde functies bij elkaar te zetten en zo ook het interieur daarop aan te passen. Het hebben van een grote oppervlakte als werkruimte is niet bevorderlijk. Heb je een ruimte zorg ervoor dat er dan ruimtes worden gecreëerd. Dit kun je doen door middel van kasten op houten wandafscheidingen. Naast het hebben van een functionele werkplek zijn werknemers er vaak aan toe om er even tussenuit te gaan tijdens de pauzes en tot rust te komen. Het inrichten van een fijne keuken of een plek waar ze hun gedachtes en energie kwijt kunnen is hiervoor fijn. Denk bijvoorbeeld aan een ruimte met lichte kleuren die je vrolijk maken en fijne zitjes met een speelruimte of relax plek.

Gerelateerd nieuws  Hoe vindt je de beste kandidaten voor een vacature?

Meubels

Het hebben van een verstelbare bureaustoel die goed is voor de rug en waarop iedere werknemer kan zitten door het zo af te stellen dat het op jouw lichaam gericht is maakt werknemers productief. Het krijgen van pijn aan de rug of klachten is zeker iets wat je niet wilt als werkgever. Daarnaast kiezen steeds meer bedrijven ervoor om de natuur naar binnen te halen voor meer frisse lucht, een rustgevend, natuurlijk en duurzaam gevoel. Hun prestaties gaan omhoog en hun geheugen verbeterd. Kijk dus goed naar vrolijke en lichte kleuren, functionele meubels en duurzame accessoires en planten.

Recent

Wereldwijde invloeden op interieurstijlen

29/11/2023

Het belang van klantbeleving bij merkloyaliteit

23/11/2023

Wat te doen bij een stroomstoring

23/11/2023

Optimaliseer je sportprestaties met Technogym

14/11/2023

Hoe verras je elkaar in bed?

10/11/2023

Meer in deze categorie

Het belang van klantbeleving bij merkloyaliteit

|
Algemeen, Economie

Hoe verpakking efficiëntie en productiviteit verbetert

|
Economie

Belang van verpakking bij een efficiente supply chain

|
Economie

Slimme hacks om energie te besparen

|
Wonen, Economie
© Copyright Ponto Blog 2023
hello world!