In het bubbelbad wanneer je zwanger bent

27/10/2022
|
209
bubbelbad zwanger

Het bubbelbad is altijd lekker, zeker als je in een subtropisch zwemparadijs bent. Even lekker ontspannen en helemaal niks, genieten van de warmte. Iedereen mag in principe in het bubbelbad, jong en oud. Maar mag je ook in het bubbelbad als je zwanger bent? In dit blog vertellen we je hier graag wat meer over, zodat je straks weet wat je wel en niet mag tijdens je zwangerschap.

Gebruiken

Wanneer je zwanger bent hou je met een heleboel dingen rekening. Je mag bijvoorbeeld niet drinken en niet roken en dat doe je met liefde, want alles voor je kindje. Mag je dan wel in een bubbelband? Het antwoord is ja. Wel moet je goed opletten dat het bubbelbad niet te warm is. Je mag in het bubbelbad stappen als het water 38 graden of kouder is. Blijf maximaal een kwartiertje zitten, langer is niet heel goed voor je baby. Is het water warmer? Dan kun je beter ervoor kiezen om niet in het bubbelbad te gaan. Hogere temperaturen verstoren namelijk de groei van je baby. Je mag tot week 32 van je zwangerschap in het bubbelbad. Daarna kun je het bubbelbad beter vermijden, omdat je dan al wat ontsluiting kan hebben. Hierdoor heb je eerder kans op infecties en dat wil je natuurlijk niet.

Gerelateerd nieuws  Periodiek ademhalen

Afkoelen

Na het bubbelbad wil je misschien even afkoelen. Logisch, maar let ook hier weer goed op. Stap nooit in een koud dompelbad. Dit zorgt voor een schokeffect bij je baby en is erg slecht voor de baby. Stap liever in een zwembad met een normale temperatuur. Hier kun je zo lang in blijven als je wil.

Melden

Ga je naar een subtropisch zwemparadijs? Dan is het een goed idee om te vermelden dat je zwanger bent. Het bubbelbad en zwanger zijn gaat niet altijd even goed samen zoals je net hebt kunnen lezen. De mensen van het zwemparadijs kunnen je vertellen hoe warm het water in het bubbelbad is. Zo weet je precies of je wel of niet in dat bubbelbad kunt stappen. Twijfel je toch? Dan kun je er beter voor kiezen om naar je gevoel te luisteren en niet het bubbelbad in te gaan.

bubbelbad zwanger

Recent

Tips voor de schoonmaak van schoenen

13/06/2024

Verschillende soorten muurfolies voor je interieur

17/04/2024

Wat moet ik weten als ik een nieuwe keuken ga kopen?

15/04/2024

De opkomst van duurzame verpakkingsmaterialen: trends en innovaties

28/03/2024

Laat bloemen schitteren op papier

22/03/2024

Meer in deze categorie

De opkomst van duurzame verpakkingsmaterialen: trends en innovaties

|
Algemeen

Zo handig is klittenband voor je kleding

|
Algemeen

Het belang van een betrouwbare energieopslag

|
Algemeen

Hoe doe ik een silent disco organiseren?

|
Algemeen
© Copyright Ponto Blog 2024
hello world!