Het nieuws in cryptocurrency

05/04/2021
|
6
nieuws bitcoin

Zoals je waarschijnlijk al gemerkt hebt, is cryptocurrency de afgelopen tijd explosief in waarde toegenomen. Overal waar je komt hoor je mensen praten over Bitcoin en Ethereum. Hoe dit kan? Nou dat heeft vooral met twee dingen te maken. Ten eerste, zijn mensen sinds 2020 meer gaan beleggen en daardoor veel meer bezig met aandelen en dus ook cryptocurrency. Ten tweede zorgen grote bekende bedrijven als Tesla ervoor dat nog meer mensen van cryptocurrency horen en daardoor nog meer mensen interesseren en overhalen om hierin te investeren. Crypto nieuws is daardoor ook nergens meer weg te denken en vrijwel elke krant schrijft hierover.

Wat is er precies aan de hand

Voor veel mensen is het op dit moment feest, omdat zij vele duizenden euro's hebben verdient met de koop en verkoop van crypto coins. Onder andere Bitcoin en Ethereum eigenaren hebben harde stijgingen gezien en er wordt verwacht dat dit nog wel een tijdje zal doorzetten. In het nieuws hoor je dan ook regelmatig mensen over crypto praten. Bijna iedereen is er positief over en dat is goed in te zien.

Waardoor stijgt alles zo hard?

Op dit moment bevinden we ons in een fase van Mass adoption, wat betekent dat bijna de gehele maatschappij bezig is met crypto of erin geïnvesteerd heeft. Hierdoor gaan mensen massaal kopen en daardoor stijgen de koersen dus explosief. Toch zijn er nog veel mensen die denken dat alles gaat instorten, maar die kans is er bijna niet meer. Dit is niet zoals bij de introductie van het internet waarbij de Dotcom bubbel speelde. Mensen zijn nu veel meer bezig met hun computer en daardoor is het vrijwel zeker dat crypto blijft en niet weg gaat. Zeker niet nadat grote vermogensbeheerders zijn begonnen met het kopen van crypto. Crypto nieuws heeft dus iedereen te pakken en dit verspreidt als een soort koorts, want op dit moment heeft vrijwel iedereen het cryptovirus te pakken.

Gerelateerd nieuws  Op zoek naar Airpods pro hoesjes? Vind hier het perfecte hoesje voor jou!

Crypto nieuws bijhouden

Omdat er zoveel nieuws is over crypto, is het natuurlijk logisch dat het bijhouden ervan steeds moeilijker wordt. Hierdoor is het een hele opgave om op de hoogte te blijven van het laatste crypto nieuws. Er zijn zoveel verschillende websites die hierover schrijven, dat je niet meer weet wat je moet volgen. Over het algemeen wordt het aangeraden om je informatie te halen van betrouwbare bronnen. Dit zijn vooral Tech websites die al jaren over crypto schrijven en daardoor meer verstand ervan hebben.

Recent

Kom met ons vogelspotten

26/05/2023

Geen inspiratie voor zomeractiviteiten? Hier een paar tips

28/04/2023

Het (on)geluk van dating apps

23/04/2023

Milieuvriendelijker leven

21/04/2023

Manieren om geld te sparen

16/04/2023

Meer in deze categorie

Geen inspiratie voor zomeractiviteiten? Hier een paar tips

|
Algemeen

Het (on)geluk van dating apps

|
Algemeen

Milieuvriendelijker leven

|
Algemeen

Manieren om geld te sparen

|
Algemeen
© Copyright Ponto Blog 2023
hello world!