Duurzaam vlees, hoe verander je de markt? 

26/05/2022
|
224
restaurant-grill-rotterdam

Veel mensen roepen wel dat het anders moet: we moeten beter omgaan met het milieu, beter omgaan met dieren en beter omgaan met onszelf als mens. 'We zijn het contact met onszelf verloren.' Zeggen sommige mensen ook wel. Ergens zit er een kern in natuurlijk. Maar hoe verander je dit dan? Je bent toch slechts een consument in de grote wereld? Benieuwd naar wat je wel kunt doen? Check het hier. 

In de supermarkt of naar de slager? 

Je kunt in je eentje misschien niet de wereld veranderen. Maar, je kunt wel de goede richting stimuleren als consument. Als je dingen anders wil, moet je dus ook anders gaan kiezen. Daarbij is het niet per se zo dat vlees bij een slager meer duurzaam is dan vlees uit de supermarkt.  

Vaak is de kwaliteit van het vlees en de smaak wel beter bij de slager dan de bij de supermarkt. Maar hoe zit het met diervriendelijkheid? Men denkt nog vaak dat het vlees bij de slager biologisch vlees is. Dit is nog lang niet altijd zo. 

Wil je iets veranderen? Kies dan dus hier al voor het juiste stuk vlees. En, vraag de slager gewoon of het vlees biologisch is. 

Gerelateerd nieuws  De meest gebruikte seksspeeltjes

Restaurant grill Rotterdam 

Hier houdt het niet op. Ook als je naar bijvoorbeeld restaurant grill Rotterdam gaat, staat je het vrij om te vragen of zij biologisch vlees gebruiken. Het kan zijn dat restaurant grill Rotterdam net als de meeste andere grill restaurants dit niet gebruiken. Nu is het niet zo dat je meteen weg hoeft te gaan als restaurant grill Rotterdam geen biologisch vlees gebruikt. Verandering kost tijd. Wat wel zo is, dat als restaurants steeds vaker die vraag krijgen, dat het meer gaat leven. Daarbij kun je aangeven dat je, als ze overstappen op biologisch vlees, dat jij hun klant blijft. Ook als dit meer gaat kosten.  

rotterdam-restaurant-grill

Dat laatste is het werkelijke pijnpunt voor veel consumenten. Ze willen wel veranderen, maar meer betalen is vaak een issue. Kwaliteit kost echter geld. Als je daarvoor bereid bent om ook de gevolgen te aanvaarden, dan verander je de markt pas echt. 

Er zijn ook mensen die vlees eten sowieso niet duurzaam vinden. Val jij daaronder, maar houd je wel van grillen? Lees dan eens over asperges grillen.

Recent

Verschillende soorten muurfolies voor je interieur

17/04/2024

Wat moet ik weten als ik een nieuwe keuken ga kopen?

15/04/2024

De opkomst van duurzame verpakkingsmaterialen: trends en innovaties

28/03/2024

Laat bloemen schitteren op papier

22/03/2024

Een evenement organiseren? De checklist!

13/03/2024

Meer in deze categorie

Het vinden van ontspanning tijdens een drukke werkweek

|
Gezondheid, Lifestyle

Kun je wijn in de vriezer bewaren?       

|
Lifestyle

De meest gebruikte seksspeeltjes

|
Lifestyle

Optimaliseer je sportprestaties met Technogym

|
Lifestyle
© Copyright Ponto Blog 2024
hello world!