Zo ga je voorbereid de zomer in

19/06/2023
|
497
strand en zee, vrouw zit voor de zee

De zomer is al bijna van start gegaan. Heerlijk de zomerse temperaturen en het genieten van de zon. Hier kijken we ieder jaar weer naar uit! Een goede voorbereiding om de zomer goed in te gaan is daarom belangrijk. In deze blog lees je hoe je voorbereid de zomer ingaat, zodat jij lekker kunt genieten.

Ruil je winterkleding om voor zomerkleding

Heb jij nog je winterkleding in de kast hangen? Ruil het om voor zomerkleding! Zo zie je in een oogopslag wat voor fleurige kleding je weer kunt aantrekken en wat je nog allemaal hebt. Leg je winterkleding in dozen of als je nog extra opbergruimte hebt plaats je het daar. Ga voor luchtige kleding en kleding die gemaakt zijn van katoen en linnen. Dit zijn fijne stofjes voor in de zomer.

Maak de tuin zomer klaar

Staat het onkruid nog hoog in je tuin en heb je nog niet de zomermeubelen buiten gezet? Ga aan de slag met het mooi maken van je tuin voor de zomer. Zorg dat alles netjes is en dat je plekken hebt waar je kunt barbecueën en loungen in je tuin. Fleur je tuin ook op met nieuwe bloemen en planten, zo creëer je een zomers sfeertje. Het hoeft niet allemaal af in een dag, maar zorg er wel voor dat je in de zomer kunt genieten in je tuin.

Zorg dat jij klaar bent voor de zomer

Het is niet onbelangrijk om jezelf ook zomer klaar te maken. Dit kun je doen door nog even langs de kapper te gaan voor een zomers kapsel, zodat je haren weer perfect zitten voor in de zomeravonden. Zorg dat de nagels weer mooi gelakt zijn voor deze zomer met Magnetic powergel. Meer informatie over Magnetic powergel vind je hier. En gun jezelf een beautyavondje met maskers om je gezicht weer te reinigen.

Gerelateerd nieuws  Reinders: een nieuw Nederlands modemerk in opkomst

Houd je huis koel

Een koel huis in de zomer is iets waar je naar verlangt na een warme zomerdag. Als je rolluiken hebt raden we je aan om ze de hele dag dicht te houden, zodat de warmte niet binnen kan dringen. Houd ook deuren en ramen gesloten. Zet alleen alles open als het ochtend of avond is wanneer het koeler is, zo kun je even luchten in je huis. Je kunt ook kiezen voor ventilators of airco om je huis te verkoelen.

witte hond buiten op het gras

Vergeet je huisdieren niet

Als je huisdieren hebt, mag je ze zeker niet vergeten bij de voorbereiding van de zomer. Heb je een hond met lange haren? Plan op tijd een kappers afspraak in, zodat je huisdier geen lange haren heeft tijdens de warme dagen. Zorg ook dat er voldoende verkoeling voor je huisdieren zijn en dat ze voldoende water hebben. Let er ook op dat wandelen overdag geen aanrader is voor je hond! Het asfalt is veel te warm voor de pootjes en zo kunnen ze verbranden. Ga daarom op tijd in de ochtend of laat in de avond wandelen.

Lees ook deze blogs: "Is je lichaam al summer-ready?" en "Geen inspiratie voor zomeractiviteiten? Hier een paar tips"

Recent

Tips voor de schoonmaak van schoenen

13/06/2024

Verschillende soorten muurfolies voor je interieur

17/04/2024

Wat moet ik weten als ik een nieuwe keuken ga kopen?

15/04/2024

De opkomst van duurzame verpakkingsmaterialen: trends en innovaties

28/03/2024

Laat bloemen schitteren op papier

22/03/2024

Meer in deze categorie

Tips voor de schoonmaak van schoenen

|
Lifestyle

De opkomst van duurzame verpakkingsmaterialen: trends en innovaties

|
Algemeen

Zo handig is klittenband voor je kleding

|
Algemeen

Het vinden van ontspanning tijdens een drukke werkweek

|
Gezondheid, Lifestyle
© Copyright Ponto Blog 2024
hello world!