Deze dingen hebben een negatief effect op je libido

22/09/2022
|
206
liefde

Je verwacht het misschien niet, maar sommige producten zijn echt killing voor je lustgevoelens. Deze kun je dus het best links laten liggen wanneer je een romantisch avondje hebt gepland met je partner.

Mint

Mint? Mint is verfrissend, maar het is niet bevorderlijk voor je libido. Menthol werkt namelijk testosteron verlagend en dat wil je natuurlijk niet wanneer je op een date gaat. Een pepermuntje voordat je naar je afspraakje gaat, is dan ook meer dan voldoende.

Kaas

Ja, we moeten toegeven: wij zijn wel cheese lovers. Toch draagt het niet bij aan meer romantiek. De stofjes in kaas zorgt namelijk voor een verwarrend effect op je hormonen. Had je een romantische avond gepland met een kaasfondue of kaasplankje? Die gerechten kun je beter bewaren voor een andere avond.

Drop

Van Nederlanders wordt vaak verwacht dat ze dropliefhebbers zijn, maar ze zijn niet bevorderlijk voor je seksleven. Ook drop heeft een negatief effect op je testosteronspiegel. Sla een dropje dus maar af de volgende keer.

Eten uit frituur

Niets is zo fijn als een relax avondje waar jij en je partner aandacht voor elkaar hebben. Kaarsen aan, film erbij en in plaats van zelf koken, eten bestellen. Ga je in dit geval voor friet of ander gefrituurd eten (snacks of loempia’s), verlaagt dit je zin in een stomend toetje nadien. Gefrituurd eten zorgt namelijk voor een verlaagde spermaproductie en ook bij vrouwen heeft het een negatief effect op de vruchtbaarheid.

Gerelateerd nieuws  Gewaagde kazen uit Frankrijk

Alcoholische drankjes

Nee, een biertje kan heus geen kwaad, maar wanneer je echt te diep in het glaasje hebt gekeken kun je je sneller moe worden en voel je je minder lekker. De kans wordt dus kleiner dat je na een leuke avond nog met een leuk iemand naar huis gaat.

Dit heeft wél een positief effect

Welke producten moet je dan wel in huis halen om de lustgevoelens van jou en je partner op te wekken? Nou, eigenlijk heb je nog genoeg keuze naast rush poppers. Tomaat, chocola, Asperges mogen bijvoorbeeld wel op je boodschappenlijstje. Schenk ook gerust één drankje in, want daardoor voel je je wel vrijer waardoor je meer open staat voor seks.

Recent

Licor 43 toevoegen aan gerechten

25/09/2023

Hoe kun je je nieuwe buren leren kennen na de verhuizing?

14/09/2023

Milieuvriendelijke oplossingen voor het bestrijden van wespen

13/09/2023

De rol van technologie in de moderne keuken: slimme apparaten en innovatieve hulpmiddelen

11/09/2023

Oogmake-up: tips voor brildragers

07/09/2023

Meer in deze categorie

Licor 43 toevoegen aan gerechten

|
Lifestyle

Milieuvriendelijke oplossingen voor het bestrijden van wespen

|
Algemeen, Lifestyle

Oogmake-up: tips voor brildragers

|
Lifestyle, Schoonheid

Zo ga je voorbereid de zomer in

|
Algemeen, Lifestyle
© Copyright Ponto Blog 2023
hello world!