ADO Den Haag lijkt het nieuwe Roda JC

31/03/2021
|
46
vermogen rapper boef

ADO Den Haag zit op dit moment in geld nood. Naast deze financiële problemen zijn er ook nog sportieve problemen voor de club. De club gaat dit jaar namelijk naar alle waarschijnlijk degraderen uit de Eredivisie. De sportieve prestaties van de club dit seizoen zijn niet om over een huis te schrijven. Er zijn al meerdere trainers gepasseerd en meer dat 30 spelers gehaald. Het blijkt echter dat telkens als er weer een speler groots werd aangekondigd dat deze niet kon leveren wat er verwacht werd. Een groot deel van de wedstrijden die ADO dit seizoen heeft gespeeld waren niet Eredivisie waardig. Het niveau was echt KeukenKampioen Divisie waardig.

Nieuwe Engelse trainer bracht uiteindelijk helemaal niets

De Engelse trainer aan het begin van het seizoen was een van de grootste aanfluitingen in de geschiedenis van de club. Deze trainer dacht even de klus te klaren. Hij nam een dozijn aan spelers mee. Al deze spelers bleken compleet waardeloos. Ook de aanstelling van Dik Jol mocht niet baten. Hij verklaarde bij zijn vertrek de klus te hebben geklaard. Dit is complete onzin. ADO staat er misschien nog wel slechter voor dan voor zijn komst. De ploeg staat namelijk nog steeds op degraderen.

Gerelateerd nieuws  Milieuvriendelijker leven

Een sprankje hoop

Alle ellende is bij ADO ontstaan omdat de Chinese eigenaar niet betaalde volgens de afspraken. Ook nu loopt er weer een rechtszaak tegen de eigenaar. De rechtbank heeft ADO in het gelijk gesteld. Toch wil ADO het liefste dat er een nieuwe eigenaar komt. Rapper Boef wierp zich op om de club te kopen in een recent bericht op Instagram. Hij gaf aan 2 miljoen euro over te hebben voor de club uit Den Haag. Dit is echter veel te weinig. De kosten voor het afmaken van het huidige Eredivisieseizoen liggen alleen al op 2 miljoen euro. De spelers van ADO krijgen namelijk op dit moment geen salaris. De vraag is wat het vermogen van rapper boef is? Mocht het vermogen van rapper boef groot genoeg zijn dan is het bod van 2 miljoen euro misschien aan de lage kant. Het zou wel apart zijn als Boef straks eigenaar is van ADO Den Haag. De kans is erg klein dat het gebeurd.

Recent

Licor 43 toevoegen aan gerechten

25/09/2023

Hoe kun je je nieuwe buren leren kennen na de verhuizing?

14/09/2023

Milieuvriendelijke oplossingen voor het bestrijden van wespen

13/09/2023

De rol van technologie in de moderne keuken: slimme apparaten en innovatieve hulpmiddelen

11/09/2023

Oogmake-up: tips voor brildragers

07/09/2023

Meer in deze categorie

Milieuvriendelijke oplossingen voor het bestrijden van wespen

|
Algemeen, Lifestyle

De rol van technologie in de moderne keuken: slimme apparaten en innovatieve hulpmiddelen

|
Algemeen

Een Adembenemende Ervaring: De zoektocht naar de beste luchtdruk vibrator

|
Algemeen

Je producten wereldwijd aanbieden

|
Algemeen
© Copyright Ponto Blog 2023
hello world!