Wat te doen op vakantie Hurghada

01/02/2021
|
176
duiken hurghada

Egypte is ondertussen een van de meest populaire vakantiebestemmingen, maar een aantal steden springen er écht uit. Natuurlijk heb je Cairo, maar Hurghada wordt vaak vergeten. Hoewel er de laatste tijd steeds meer mensen naar toe gaan om hun vakantie door te brengen, zijn er vele nog onbekend met de adembenemende stranden van de stad. Hurghada is niet alleen geschikt om van de zon te genieten, dat zou zonde zijn. Er is namelijk enorm veel te doen wanneer je er op vakantie bent. De leukste activiteiten in Hurghada bespreken we kort in deze blog.

Looking to the stars

Het is niet alleen zon en strand in deze mooie stad, integendeel. Een van de populairste activiteiten voor toeristen is het kijken naar de sterren. Dit is een ware beleving in de vorm van een soort excursie. Eerst ga je met een jeep of quad door de woestijn rijden en vervolgens sluit je de dag af met een etentje onder de sterrenhemel van de bedoeïenen. Tijdens de reis door de zandbak kun je nog tijd maken om even te stoppen bij de bekende fata morgana. Kortom, dit mag je zeker niet missen!

Gerelateerd nieuws  Is Glamping het nieuwe kamperen?

Neem je rust en geniet

Activiteiten doen op je vakantie is zeker leuk, maar je moet er ook voor zorgen dat je jouw rust pakt. Dit is in een stad als Hurghada zeker geen moeilijke taak. Je weet al dat er enorm veel stranden te vinden zijn, maar reserveer ook een dag om Giftun Island te bezoeken. Het eilandje heeft de bijnaam ‘Paradise Island’ en dat is niet voor niets zo. Bezoek het eiland en je zult toegeven dat dit waarschijnlijk het mooiste strand is dat je ooit hebt bezocht.

Neem een duik in het diepe

Een andere spannende activiteit is duiken. Duiken Hurghada is gebruikelijk door de vele mooie onderwaterlocaties die het gebied rondom de stad te bieden heeft. De Rode zee is voor veel duikers een waar paradijs en laat deze zee nu net bij Hurghada liggen. Voor duiken hurghada kun je een gids inhuren die je begeleid tijdens je avontuurlijke middag.

Recent

Verschillende soorten muurfolies voor je interieur

17/04/2024

Wat moet ik weten als ik een nieuwe keuken ga kopen?

15/04/2024

De opkomst van duurzame verpakkingsmaterialen: trends en innovaties

28/03/2024

Laat bloemen schitteren op papier

22/03/2024

Een evenement organiseren? De checklist!

13/03/2024

Meer in deze categorie

De opkomst van duurzame verpakkingsmaterialen: trends en innovaties

|
Algemeen

Zo handig is klittenband voor je kleding

|
Algemeen

Het belang van een betrouwbare energieopslag

|
Algemeen

Hoe doe ik een silent disco organiseren?

|
Algemeen
© Copyright Ponto Blog 2024
hello world!