Wat te doen op vakantie Hurghada

01/02/2021
|
93
duiken hurghada

Egypte is ondertussen een van de meest populaire vakantiebestemmingen, maar een aantal steden springen er écht uit. Natuurlijk heb je Cairo, maar Hurghada wordt vaak vergeten. Hoewel er de laatste tijd steeds meer mensen naar toe gaan om hun vakantie door te brengen, zijn er vele nog onbekend met de adembenemende stranden van de stad. Hurghada is niet alleen geschikt om van de zon te genieten, dat zou zonde zijn. Er is namelijk enorm veel te doen wanneer je er op vakantie bent. De leukste activiteiten in Hurghada bespreken we kort in deze blog.

Looking to the stars

Het is niet alleen zon en strand in deze mooie stad, integendeel. Een van de populairste activiteiten voor toeristen is het kijken naar de sterren. Dit is een ware beleving in de vorm van een soort excursie. Eerst ga je met een jeep of quad door de woestijn rijden en vervolgens sluit je de dag af met een etentje onder de sterrenhemel van de bedoeïenen. Tijdens de reis door de zandbak kun je nog tijd maken om even te stoppen bij de bekende fata morgana. Kortom, dit mag je zeker niet missen!

Gerelateerd nieuws  Hoe je als hoogsensitief persoon jouw leven leuker maakt

Neem je rust en geniet

Activiteiten doen op je vakantie is zeker leuk, maar je moet er ook voor zorgen dat je jouw rust pakt. Dit is in een stad als Hurghada zeker geen moeilijke taak. Je weet al dat er enorm veel stranden te vinden zijn, maar reserveer ook een dag om Giftun Island te bezoeken. Het eilandje heeft de bijnaam ‘Paradise Island’ en dat is niet voor niets zo. Bezoek het eiland en je zult toegeven dat dit waarschijnlijk het mooiste strand is dat je ooit hebt bezocht.

Neem een duik in het diepe

Een andere spannende activiteit is duiken. Duiken Hurghada is gebruikelijk door de vele mooie onderwaterlocaties die het gebied rondom de stad te bieden heeft. De Rode zee is voor veel duikers een waar paradijs en laat deze zee nu net bij Hurghada liggen. Voor duiken hurghada kun je een gids inhuren die je begeleid tijdens je avontuurlijke middag.

Recent

Wereldwijde invloeden op interieurstijlen

29/11/2023

Het belang van klantbeleving bij merkloyaliteit

23/11/2023

Wat te doen bij een stroomstoring

23/11/2023

Optimaliseer je sportprestaties met Technogym

14/11/2023

Hoe verras je elkaar in bed?

10/11/2023

Meer in deze categorie

Het belang van klantbeleving bij merkloyaliteit

|
Algemeen, Economie

Milieuvriendelijke oplossingen voor het bestrijden van wespen

|
Algemeen, Lifestyle

De rol van technologie in de moderne keuken: slimme apparaten en innovatieve hulpmiddelen

|
Algemeen

Een Adembenemende Ervaring: De zoektocht naar de beste luchtdruk vibrator

|
Algemeen
© Copyright Ponto Blog 2023
hello world!