Het belang van een nauwkeurige urenregistratie

10/03/2021
|
213
invullen urenregistratie

Werk je voor jezelf? Dan is het belangrijk om over een goede urenregistratie te beschikken. Door hier goed gebruik van te maken kan je precies zien hoeveel je uur aan een bepaalde taak bezig bent. Bovendien zal dit je meer inzicht geven in hoeveel uur je per klant bezig bent. Dit zal het dan ook makkelijker maken om precies te zien welke klanten winstgevend voor je zijn en welke klanten dit niet zijb. In deze blog geven we je 2 tips voor het toepassen van een juiste urenregistratie.

Maak gebruik van Excel

Schrijf je uren niet op papiertjes, maar maak een Excel aan waar je de gewerkte uren bijhoudt. Je bent misschien even bezig met het opmaken van dit excel bestand, maar op den duur zal je veel voordeel hieraan hebben. Zo kan je makkelijk nieuwe uren toevoegen en hoef je niet tot nauwelijks iets aan het document te veranderen. Met slechts een paar keer typen kun je dan al je uren toevoegen aan het bestand en heb je een duidelijk overzicht voor al je gewerkte uren. Aangifte doen wordt ook veel makkelijker omdat je alles in een bestand hebt staan.

Gerelateerd nieuws  Tips bij het kiezen van de juiste rijschool

Maak gebruik van een urenregistratie app

Tegenwoordig doen we alles via de mobiel dus waarom doen we niet de uren registreren via mobiel? Hier dachten meer ontwikkelaars van software hetzelfde over en daardoor heb je tegenwoordig meerdere programma's die je helpen met het registreren van uren op je mobiel. Daarom hebben zij nu apps gemaakt die het makkelijk maken om al je uren bij te houden en deze te plaatsen in een handig overzicht. In het geval je de uren nodig hebt kun je deze gemakkelijk downloaden en gebruiken. Ideaal toch? Uiteindelijk zal dit allemaal ervoor zorgen dat jij een betere boekhouding hebt en alles veel preciezer is.

Urenregistratie verbeteren

Nu je weet hoe jij je urenregistratie nauwkeuriger kan maken en kan verbeteren, is het tijd voor actie. Begin dus met het maken van een Excel sheet of download een van de vele specifieke apps. Urenregistratie wordt geen moeilijke taak meer en zal veel minder tijd dan eerst in beslag nemen.

Recent

Tips voor de schoonmaak van schoenen

13/06/2024

Verschillende soorten muurfolies voor je interieur

17/04/2024

Wat moet ik weten als ik een nieuwe keuken ga kopen?

15/04/2024

De opkomst van duurzame verpakkingsmaterialen: trends en innovaties

28/03/2024

Laat bloemen schitteren op papier

22/03/2024

Meer in deze categorie

Een evenement organiseren? De checklist!

|
Dienstverlening

Duurzaam beheer van restafval

|
Dienstverlening

Het belang van klantbeleving bij merkloyaliteit

|
Algemeen, Economie

Hoe verpakking efficiëntie en productiviteit verbetert

|
Economie
© Copyright Ponto Blog 2024
hello world!