Het belang van een nauwkeurige urenregistratie

10/03/2021
|
103
invullen urenregistratie

Werk je voor jezelf? Dan is het belangrijk om over een goede urenregistratie te beschikken. Door hier goed gebruik van te maken kan je precies zien hoeveel je uur aan een bepaalde taak bezig bent. Bovendien zal dit je meer inzicht geven in hoeveel uur je per klant bezig bent. Dit zal het dan ook makkelijker maken om precies te zien welke klanten winstgevend voor je zijn en welke klanten dit niet zijb. In deze blog geven we je 2 tips voor het toepassen van een juiste urenregistratie.

Maak gebruik van Excel

Schrijf je uren niet op papiertjes, maar maak een Excel aan waar je de gewerkte uren bijhoudt. Je bent misschien even bezig met het opmaken van dit excel bestand, maar op den duur zal je veel voordeel hieraan hebben. Zo kan je makkelijk nieuwe uren toevoegen en hoef je niet tot nauwelijks iets aan het document te veranderen. Met slechts een paar keer typen kun je dan al je uren toevoegen aan het bestand en heb je een duidelijk overzicht voor al je gewerkte uren. Aangifte doen wordt ook veel makkelijker omdat je alles in een bestand hebt staan.

Gerelateerd nieuws  Overzicht in het papierwerk

Maak gebruik van een urenregistratie app

Tegenwoordig doen we alles via de mobiel dus waarom doen we niet de uren registreren via mobiel? Hier dachten meer ontwikkelaars van software hetzelfde over en daardoor heb je tegenwoordig meerdere programma's die je helpen met het registreren van uren op je mobiel. Daarom hebben zij nu apps gemaakt die het makkelijk maken om al je uren bij te houden en deze te plaatsen in een handig overzicht. In het geval je de uren nodig hebt kun je deze gemakkelijk downloaden en gebruiken. Ideaal toch? Uiteindelijk zal dit allemaal ervoor zorgen dat jij een betere boekhouding hebt en alles veel preciezer is.

Urenregistratie verbeteren

Nu je weet hoe jij je urenregistratie nauwkeuriger kan maken en kan verbeteren, is het tijd voor actie. Begin dus met het maken van een Excel sheet of download een van de vele specifieke apps. Urenregistratie wordt geen moeilijke taak meer en zal veel minder tijd dan eerst in beslag nemen.

Recent

Wereldwijde invloeden op interieurstijlen

29/11/2023

Het belang van klantbeleving bij merkloyaliteit

23/11/2023

Wat te doen bij een stroomstoring

23/11/2023

Optimaliseer je sportprestaties met Technogym

14/11/2023

Hoe verras je elkaar in bed?

10/11/2023

Meer in deze categorie

Het belang van klantbeleving bij merkloyaliteit

|
Algemeen, Economie

Hoe verpakking efficiëntie en productiviteit verbetert

|
Economie

Belang van verpakking bij een efficiente supply chain

|
Economie

Tips voor het opbouwen van een eigen website

|
Algemeen, Dienstverlening
© Copyright Ponto Blog 2023
hello world!