een website maken met Webflow

20/07/2021
|
199
webflow

Als je een website gaat maken dan kan je heel veel verschillende tools gebruiken. Een van de meest bekende tools is WordPress. Echter zit je hier vaker wel gebonden aan thema’s. Als je daar geen zin in hebt dan kan je ook de tool Webflow gebruiken. Het is een eenvoudige builder die snel functioneert en je makkelijk aanpassingen laat doen.

Voordelen webflow

Een van de voordelen van het gebruik van webflow is dus de vrijheid van design. Je kan beginnen met een leeg canvas en hebt geen ingewikkelde builders nodig om de site te laten draaien. Alles in webflow altijd up-to-date. Je hoeft je dan ook geen zorgen te maken dat er iets verouderd en je site daardoor niet meer optimaal werkt. Ook zorgt het up-to-date houden van je website er voor dat je website beter is beveiligd. Daarnaast biedt webflow een gratis SSL aan en worden de website contant gemonitord. Daarnaast is de code van webflow ook schoner omdat je geen plugins hoeft te gebruiken. Dit is dan weer handig als je een snel werkende site wilt hebben. Als je kijkt naar het gebied SEO zijn WordPress en webflow vergelijkbaar. Echter is WordPress dan weer afhankelijk van SEO pluggins terwijl webflow dit allemaal heeft geïntegreerd.

Gerelateerd nieuws  Waarom online aanwezig zijn belangrijk is

Hosting

Webflow wordt gehost op de beste hosting server die er op dit moment beschikbaar is namelijk, Amazon Web Services. Deze heeft een uptime van 99,99%. Dit is dus een topkwaliteit hosting.

Kosten

Webflow biedt verschillende pakketten aan. Deze verschillen van een basis pakket voor $12 per maand tot een business pakket van $36 per maand. Dit is wel alleen als je gewoon een website wilt maken. Wil je een e-commerce website maken dan kom je al snel op andere prijzen uit. Je kan kiezen voor een basis pakket van $29 per maand, maar je kan ook voor een advance pakket gaan dat $212 per maand kost. Hierin krijg je onbeperkte jaarlijkse verkopen en je kan tot 15 personeelsaccounts aanmaken. In verhouding tot WordPress is er dus geen gratis account. Maar je weet wel dat je voor deze kosten helemaal klaar bent, terwijl je in WordPress steeds onderdelen bij moet kopen.

 

Recent

Tips voor de schoonmaak van schoenen

13/06/2024

Verschillende soorten muurfolies voor je interieur

17/04/2024

Wat moet ik weten als ik een nieuwe keuken ga kopen?

15/04/2024

De opkomst van duurzame verpakkingsmaterialen: trends en innovaties

28/03/2024

Laat bloemen schitteren op papier

22/03/2024

Meer in deze categorie

Een evenement organiseren? De checklist!

|
Dienstverlening

Duurzaam beheer van restafval

|
Dienstverlening

Tips voor het opbouwen van een eigen website

|
Algemeen, Dienstverlening

Tips voor de beginnende natuurfotografen

|
Dienstverlening
© Copyright Ponto Blog 2024
hello world!