Een uitzendbureau in de zorg

18/12/2021
|
94
detacheringsbureau zorg

Wanneer je in de zorg werkt ben je misschien niet op zoek naar een vast contract. Je wil graag werken wanneer het jou uitkomt. Dit kan best naast je huidige baan zijn of wanneer er overcapaciteit op je afdeling is. Misschien ben je ook wel iemand die niet de hele tijd op dezelfde afdeling of locatie wil werken. Je bent misschien iemand die graag een uitdaging heeft. Wanneer je dit herkent is het werken bij Healthz misschien wel een idee voor jou. Je werkt hier in flexibele diensten. Je hoort dan van tevoren waar en wanneer er een dienst voor je open staat, op basis van de beschikbaarheid die door jou is ingevuld. Je kunt zelf bepalen of je de dienst die open staat wel of niet wil invullen. Healthz is een detacheringsbureau in de zorg.

Hoe het werkt

Zoals al eerder benoemd word je bij Healthz alleen ingedeeld als het jou uitkomt en als er behoefte is aan extra inzet. De diensten die beschikbaar zijn kun je vinden in de Healthz app die je in de Apple store of Google play store kunt downloaden. Healthz als detacheringsbureau in de zorg heeft losse diensten bij privé klinieken en ziekenhuizen in het hele land. Je moet zelf wel voldoen aan een aantal eisen als je via Healthz wil werken. Zo moet je natuurlijk de benodigde diploma’s hebben. Ook moet je zelfstandig kunnen werken, ben je flexibel en beschik je over een teamgeest. Daarnaast heb je een ruime en recente werkervaring en ben je BIG geregistreerd wanneer dit wordt vereist.

Gerelateerd nieuws  Tips voor het opbouwen van een eigen website

Werken

Ook wanneer je nog niet precies weet welke afdeling je het leukste vindt binnen de zorg is werken via een detacheringsbureau in de zorg een goed idee. Zo heb je flexibele diensten die bovendien op verschillende afdelingen en locaties zijn. De ene week werk je op de spoedeisende hulp van het ziekenhuis en de andere week help je bij een huisarts. Je hebt diversiteit in de opdrachten waardoor je veel verschillend zorgwerk doet in Nederland. Je kunt er door deze diversiteit achter komen welke afdeling of welke locatie jij het leukste vindt.

detacheringsbureau zorg

Recent

Wereldwijde invloeden op interieurstijlen

29/11/2023

Het belang van klantbeleving bij merkloyaliteit

23/11/2023

Wat te doen bij een stroomstoring

23/11/2023

Optimaliseer je sportprestaties met Technogym

14/11/2023

Hoe verras je elkaar in bed?

10/11/2023

Meer in deze categorie

Tips voor het opbouwen van een eigen website

|
Algemeen, Dienstverlening

Tips voor de beginnende natuurfotografen

|
Dienstverlening

Waarom online aanwezig zijn belangrijk is

|
Dienstverlening

Tips om je motorrijbewijs te halen in Noord-Holland

|
Dienstverlening
© Copyright Ponto Blog 2023
hello world!