Dit zijn de leukste cadeaus voor actieve kids

08/04/2022
|
160
flatground trampoline

Ben jij op zoek naar het perfecte cadeau voor een kind? Vind je het altijd moeilijk om een leuk maar toch origineel cadeau te geven? Dan kan je vast wel wat tips gebruiken als je een cadeau aan het zoeken bent! Ben je specifiek op zoek naar een cadeau voor een kind dat wel houdt van een beetje actie? Dan moet je natuurlijk op zoek naar een cadeau voor kinderen die graag buiten spelen of kamperen. Extra cadeau-inspiratie voor buitenkinderen, van peuters tot tieners, is dus altijd handig! Hieronder vind je een aantal super leuke en originele cadeau ideeën!

Cadeaus voor buiten

Natuurlijk kunnen kinderen buiten lekker veel spelen, ze hebben de ruimte en het is ook nog eens goed voor ze. Perfect dus om een cadeau uit te zoeken waarmee kinderen buiten kunnen spelen. Als je een wat kleiner budget voor je cadeau hebt zou je kunnen denken aan een badminton setje, krijtjes voor op straat, een voetbal of basketbal, knikkers of een waterpistool voor tijdens de zomervakantie. Als je een wat groter budget hebt is een flatground trampoline misschien wel een leuk idee. Met een flatground trampoline kunnen kinderen eindeloos spelen! Een flatground trampoline is ingebouwd in de grond en neemt dus minder ruimte van de tuin in beslag. Super handig dus!

Gerelateerd nieuws  Weet wat je uitgeeft

flatground trampoline

Spelletjes

De meeste kinderen houden natuurlijk wel van een spelletje! Hoe leuk is het om een leuk spel cadeau te doen, waarmee kids lekker bezig zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van Twister? Dit is zelfs een leuk spel om in de zomer buiten te spelen. Voor een wat kleiner budget zou je verder nog kunnen denken aan speelgoed voor in het water, een skatebord, een skippybal, een fiets of een step. Of wat dacht je van en opblaasbaar kasteel? Voor een wat groter budget zou je kunnen denken aan een leuk klimtoestel, een glijbaan, of misschien wel een waterbaan voor tijdens de zomermaanden.

Boeken

Je zou je misschien niet meteen invallen, maar ook voor actieve kinderen zijn boeken een heel leuk cadeau. Wat dacht je bijvoorbeeld voor een boek voor kinderen over kamperen? Het boek ziet er niet alleen geweldig uit, maar het staat ook vol handige kampeertips voor kinderen die hen echt iets  leren. Het boek is met veel humor geschreven en is perfect te volgen voor kinderen vanaf 5 jaar. Het is super leuk om te krijgen, maar ook super leuk om cadeau te doen, zeker voor kids die vaker gaan kamperen!

Recent

Verschillende soorten muurfolies voor je interieur

17/04/2024

Wat moet ik weten als ik een nieuwe keuken ga kopen?

15/04/2024

De opkomst van duurzame verpakkingsmaterialen: trends en innovaties

28/03/2024

Laat bloemen schitteren op papier

22/03/2024

Een evenement organiseren? De checklist!

13/03/2024

Meer in deze categorie

De opkomst van duurzame verpakkingsmaterialen: trends en innovaties

|
Algemeen

Zo handig is klittenband voor je kleding

|
Algemeen

Het belang van een betrouwbare energieopslag

|
Algemeen

Hoe doe ik een silent disco organiseren?

|
Algemeen
© Copyright Ponto Blog 2024
hello world!