De duurste huizen in Den Bosch

12/09/2022
|
152
makelaar den bosch

Een groot zwembad en een thuisbioscoop. Ben jij op zoek naar een luxe groot huis in Den Bosch? Dan is dit artikel misschien wel iets voor jou, want we gaan de duurste en meest luxe huizen van Den Bosch bespreken. Ren maar alvast naar een makelaar in den Bosch.

Gravin Helenastraat

We trappen het rijtje meteen af met het duurste huis van Den Bosch. Dit pareltje is te koop voor een kleine 2.1 miljoen euro. In principe hoef je nooit meer uit huis te gaan, want je hebt een eigen gym om te sporten, een privézwembad en een filmzaal. Kortom: Dit huis heeft alles wat je nodig hebt. Zou er nog een lockdown komen, dan is dit ideaal om de tijd om te krijgen.

Sint Jorisstraat

Het tweede huis om de lijst is het prachtige huis om de Sint Jorisstraat. Het huis staat te koop voor een kleine 1.8 miljoen euro. Het is echt een joekel van een huis. Het huis heeft van binnen wel echt een opknapbeurt nodig. Het lijkt alsof de huidige eigenaar al een aantal jaar dezelfde meubels gebruikt. Het pand heeft maar liefst 11 slaapkamers. Begin dus maar alvast alles uit te tekenen waar je inloopkast en waar je filmruimte komt.

Gerelateerd nieuws  Wereldwijde invloeden op interieurstijlen

Havensingel

Havensingel 8 is echt een heel apart huis met een torentje op het pand. Het staat te koop voor 1.6 miljoen en dit is het dan ook helemaal waard. Je zou er ook nog een mooie werkplek in kunnen maken zodat je er kan wonen en werken. Leuk is dat je vanuit de erker mooi neer kunt kijken op de stad en op de mensen.

Zuid Willemsvaart

Voor een klein bedrag van 1.5 miljoen euro kun je de eigenaar zijn van het pand op de Zuid Willemsvaart 588. Dit huis is totaal niet ouderwets en helemaal modern ingericht. Het is super strak, maar heeft toch sfeer. Je bent in de omgeving van alle luxe voorzien. Gezellige terrassen, restaurants en genoeg winkels.

Ben je nog steeds niet overtuigd over het aanbod van luxe huizen in den Bosch. Kijk dan nog eens rond op internet!

Recent

Last van de rug bij computerwerk?

21/02/2024

Zo handig is klittenband voor je kleding

10/02/2024

Het vinden van ontspanning tijdens een drukke werkweek

29/01/2024

Het belang van een betrouwbare energieopslag

23/01/2024

Duurzaam beheer van restafval

19/01/2024

Meer in deze categorie

Wereldwijde invloeden op interieurstijlen

|
Wonen

Wat te doen bij een stroomstoring

|
Wonen

De opkomende interieur trends in 2024

|
Wonen

De kracht van een nieuwe tuin

|
Wonen
© Copyright Ponto Blog 2024
hello world!