De beste sporten voor een droomlichaam

03/04/2021
|
214
Yoga Stein

Iedereen droomt van een prachtig lichaam. Toch hebben veel mensen moeite dit werkelijkheid te maken door een ongezond eetpatroon of door simpelweg niet goed voor zichzelf te zorgen. Een goede tip is om een sport te gaan uitoefenen. Je hoeft niet meteen een topsporter te worden of elke week 5 dagen in de fitness te staan, een beetje regelmaat met een gezond eetpatroon ernaast zijn al een gigantische stap in de goede richting.

 

Dans de kilo’s ervan af

Er zijn zoveel verschillende dansstijlen waar je uit kunt kiezen. Salsa, ballet, jazz, streetdance… ga maar door. Er zit dus altijd wel een stijl tussen die bij jou past. Hou je van de discipline van ballet of juist de sensualiteit van Latijns-Amerikaanse dansvormen? Je hele lichaam is op een harmonieuze manier in beweging tijdens het dansen. Tussen het dansen door worden vaak nog rekoefeningen gedaan die ook goed zijn voor lichaam.

 

Het water in met aqua Zumba

We blijven even in de danssferen, want je kunt ook dansen in het water. Bij aqua zumba maak je op een slimme manier gebruik van water. Doordat de weerstand van water 12 keer zo groot als lucht, is aqua zumba een échte full body workout. Als je snel oververhit raakt tijdens het sporten is dit de oplossing voor jou. Naast dat je bepaalde spiergroepen traint, werk je ook aan je uithoudingsvermogen en conditie.

Gerelateerd nieuws  Activiteiten om je kind bezig te houden

 

Yoga is ook een sport bij Yoga Stein

Misschien wist je het niet, maar yoga is ook een sport. Yoga is zelfs de favoriete sport van veel beroemdheden, en niet zonder reden. Naast dat je werkt aan je lichaam moet je voor yoga ook werken aan een gecontroleerde ademhaling. Mede hierdoor werkt yoga op zowel lichaam als geest. Net zoals dansen veel dansstijlen kent, kent yoga veel yogasoorten. Kundalini is bijvoorbeeld een rustige en meditatieve yogasoort, terwijl vinyasa yoga juist heel intensief kan zijn. Bij Yoga Stein kun je zelfs online yoga lessen volgen waardoor je helemaal niet meer de deur uit hoeft. Dankzij Yoga Stein kun je vanuit je eigen vertrouwde omgeving sporten.

Recent

Verschillende soorten muurfolies voor je interieur

17/04/2024

Wat moet ik weten als ik een nieuwe keuken ga kopen?

15/04/2024

De opkomst van duurzame verpakkingsmaterialen: trends en innovaties

28/03/2024

Laat bloemen schitteren op papier

22/03/2024

Een evenement organiseren? De checklist!

13/03/2024

Meer in deze categorie

De opkomst van duurzame verpakkingsmaterialen: trends en innovaties

|
Algemeen

Last van de rug bij computerwerk?

|
Gezondheid

Zo handig is klittenband voor je kleding

|
Algemeen

Het vinden van ontspanning tijdens een drukke werkweek

|
Gezondheid, Lifestyle
© Copyright Ponto Blog 2024
hello world!