Cursussen en workshops in Limburg

20/04/2021
|
154
Zwangerschaps cursus Limburg

Ben je op zoek naar een nieuwe hobby of wil je een nieuwe vaardigheid leren? Dan is het volgen van een cursus of workshop een goed idee. Het is een laagdrempelige manier om eens kennis te maken met verschillende soorten activiteiten. In Limburg kun je op verschillende plekken een workshop volgen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een workshop ijssculpturen maken in Limburg? Of is een zwangerschapscursus Limburg misschien wat voor je als je zwanger bent? We hebben een aantal leuke cursussen die je in Limburg kunt volgen voor je op een rijtje gezet. En wie weet heb jij binnenkort een nieuwe hobby gevonden!

IJssculpturen maken

Je hoeft er niet helemaal voor naar Scandinavië of Siberië. Gewoon hier in Nederland kan je een workshop ijssculpturen maken volgen. Tijdens deze workshop ga je een blok ijs bewerken. Je begint met het tekenen van een ontwerp. Vervolgens ga je aan de slag met een kleine hamer en beitel. Je leert hoe je een mooi sculptuur maakt door middel van schaven en schuren. Verwacht niet te veel van het eindresultaat als dit je eerste keer is, maar leuk is het zeker!

Cursus Nordic Walking Limburg

Je hebt ze vast en zeker wel eens vaker voorbij zien komen: nordic walkers. Misschien heb je je ook wel eens afgevraagd waarom nordic walkers met die stokken lopen en of dit echt ergens goed voor is. Dat kun je zelf ervaren door het meedoen aan een cursus nordic walken. Op deze manier wandelen houdt in dat je op veel spieren aanspraak moet maken. Een goede work-out dus! Dus wil je het zelf eens ervaren of dit wat voor je is? Geef je dan snel op voor een cursus. Dit kan op verschillende plekken in Limburg.

Gerelateerd nieuws  De rol van technologie in de moderne keuken: slimme apparaten en innovatieve hulpmiddelen

Kruidenproeverij

Ben je op zoek naar een leuke, originele maar tevens ook leerzame workshop? Dan is een kruidenproeverij misschien wel wat voor jou. Je kunt meegaan met een kruidenwandeling, een planten- en kruidenproeverij volgen of het bijwonen van een lezing. Een erg leuk uitje voor iedereen die van de natuur houdt!

Zwangerschaps cursus Limburg

Ben je zwanger? Dan is de zwangerschaps cursus Limburg misschien wel iets voor je. Niet iedere vrouw is er van overtuigd, maar toch hebben ontzettend veel vrouwen er baat bij gehad. Net als bijvoorbeeld bij yoga, leer je ontspanningstechnieken en ademhalingsoefeningen. Ook leer je hoe een bevalling in zijn werk gaat en hoe je je hier het beste op kunt voorbereiden. Dus als je zwanger bent, dan raden wij zeker aan om eens deel te nemen aan een zwangerschapscursus om te zien of het jou kan helpen.

Recent

Verschillende soorten muurfolies voor je interieur

17/04/2024

Wat moet ik weten als ik een nieuwe keuken ga kopen?

15/04/2024

De opkomst van duurzame verpakkingsmaterialen: trends en innovaties

28/03/2024

Laat bloemen schitteren op papier

22/03/2024

Een evenement organiseren? De checklist!

13/03/2024

Meer in deze categorie

De opkomst van duurzame verpakkingsmaterialen: trends en innovaties

|
Algemeen

Zo handig is klittenband voor je kleding

|
Algemeen

Het belang van een betrouwbare energieopslag

|
Algemeen

Hoe doe ik een silent disco organiseren?

|
Algemeen
© Copyright Ponto Blog 2024
hello world!