5 tips om zonder zorgen te kunnen verhuizen

27/12/2022
|
52
Brunssum verhuizen

Je hebt eindelijk een nieuwe woning gevonden. Nu moet er nog een hoop geregeld worden voor de verhuizing. Er staan je een aantal taken op je te wachten, zoals: inpakken, klussen, het wijzigen van het adres en contracten voor gas, water en licht regelen. Dit zijn nog een aantal stappen voordat je daadwerkelijk in je nieuwe woning kunt gaan wonen. Door onze 5 verhuis tips verloopt de verhuizing vlot, waardoor je sneller in je nieuwe woning kunt intrekken.

Maak een checklist

Wanneer je eindelijk de sleutel van de nieuwe woning hebt, kun je gaan verhuizen. Omdat je aan een hoop dingen tegelijk moet denken, is het handig om een checklist te maken. Zo weet je zeker dat je geen dingen vergeet tijdens het verhuizen.

Geef je nieuwe adres door aan de gemeente

Bij de meeste gemeenten is het mogelijk om je nieuwe adres online door te geven. De gemeente houdt de Basisregistratie Personen bij. Vervolgens geeft de gemeente jouw nieuwe adres door aan organisaties zoals de belastingdienst en jouw zorgverzekeraar.

Maak een planning voor het klussen

Wanneer er nog het een en ander moet gebeuren aan de nieuwe woning, dan is het handig om een klusplanning te maken. Zo kun je direct aan de slag met het opknappen van je nieuwe woning. Bijvoorbeeld met het schilderen van de slaapkamer, het leggen van laminaat, het ophangen van lampen of het aansluiten van een nieuwe cv-ketel.

Gerelateerd nieuws  Verschillende laarzen voor jouw stijl

Schakel hulp in voor de verhuizing

Vaak zijn familie, vrienden of kennissen wel bereid om te helpen met verhuizen. Plan ruim van tevoren een verhuisdag in, zodat zij hier rekening mee kunnen houden. Ga je in Brunssum verhuizen en kan je wel wat professionele hulp gebruiken? Dan kun je natuurlijk ook altijd de hulp inschakelen van een verhuisbedrijf. Zo wordt een hoop werk uit handen genomen.

Tijd om de verhuisdozen leeg te ruimen

Je hebt vast een hoop spullen die mee moeten naar de nieuwe woning. Je bent dus waarschijnlijk een hoop tijd kwijt aan het uit ruimen van de verhuisdozen. Kijk nog eens naar alle spullen die je hebt. Ga je al deze spullen ook nog gebruiken in het nieuwe huis of kun je iets weggooien? Op deze manier houdt je ruimte over in de nieuwe woning.

Recent

Licor 43 toevoegen aan gerechten

25/09/2023

Hoe kun je je nieuwe buren leren kennen na de verhuizing?

14/09/2023

Milieuvriendelijke oplossingen voor het bestrijden van wespen

13/09/2023

De rol van technologie in de moderne keuken: slimme apparaten en innovatieve hulpmiddelen

11/09/2023

Oogmake-up: tips voor brildragers

07/09/2023

Meer in deze categorie

Milieuvriendelijke oplossingen voor het bestrijden van wespen

|
Algemeen, Lifestyle

De rol van technologie in de moderne keuken: slimme apparaten en innovatieve hulpmiddelen

|
Algemeen

Een Adembenemende Ervaring: De zoektocht naar de beste luchtdruk vibrator

|
Algemeen

Je producten wereldwijd aanbieden

|
Algemeen
© Copyright Ponto Blog 2023
hello world!