Wonen in Den Bosch, dit moet je weten!

17/01/2021
|
94
appartementen in den bosch

Den Bosch is een van de grootste steden in Nederland en daarmee en populaire woonplaats. Zeker voor studenten is Den Bosch erg voor de hand liggend. Het ligt namelijk centraal tussen belangrijke studentensteden als Eindhoven en Tilburg. Ben je van plan te gaan wonen in Den Bosch, dan heb je in principe de keuze uit 14 verschillende wijken. Iedere wijk is weer net iets anders en op zijn eigen manier aantrekkelijk. De ene wijk is ook net wat goedkoper om te wonen dan de andere. Een wijk als De Hambaken legt de focus op betaalbare huurwoningen. Ben je student of starter, dan is deze omgeving wellicht interessant voor jou. Heb je wat meer de besteden, dan kun je jouw geluk elders beproeven. Neem de wijk Herven bijvoorbeeld. In deze buurt vind je huizen en appartementen die wat groter zijn formaat en bovendien voorzien zijn van wat meer luxe.

En qua prijs?

De huurprijzen voor appartementen in Den Bosch zijn vrij hoog, net als in de rest van het land overgins. Dit is echter al lang geen geheim meer. Omdat Den Bosch de hoofdstad is van de provincie Noord-Brabant liggen de prijzen net iets hoger dan in steden als Breda. Maar aan welke prijs moet je ongeveer denken? Wat je betaald voor de appartementen in Den Bosch is makkelijk uit te rekenen. Je neemt namelijk de prijs per vierkante meter, die is momenteel zo’n 13,80, en vermenigvuldigd dit met het woonoppervlakte. Heb je een appartement gevonden van 55 vierkante meter, dan doe je 55 x 13,80. Dat komt uit op 760 euro. Zo kun je ongeveer bepalen waar je aan toe bent. Uiteraard spelen meerdere factoren een rol in de definitieve huurprijs. Onder andere het bouwjaar en de ligging van de woning spelen hierin mee.

Gerelateerd nieuws  Een konijn als huisdier

Wat is er te doen in de stad?

Woon je eenmaal in de stad, dan hoef je jezelf niet te vervelen. Er is genoeg te doen. Den Bosch kent bijvoorbeeld veel musea, maar voor een dagje shoppen kun je de drukke winkelstraten ook bezoeken. Verder zijn er talloze gezellige terrasje en voldoende uitgaansgelegenheid.

Recent

Wereldwijde invloeden op interieurstijlen

29/11/2023

Het belang van klantbeleving bij merkloyaliteit

23/11/2023

Wat te doen bij een stroomstoring

23/11/2023

Optimaliseer je sportprestaties met Technogym

14/11/2023

Hoe verras je elkaar in bed?

10/11/2023

Meer in deze categorie

Het belang van klantbeleving bij merkloyaliteit

|
Algemeen, Economie

Milieuvriendelijke oplossingen voor het bestrijden van wespen

|
Algemeen, Lifestyle

De rol van technologie in de moderne keuken: slimme apparaten en innovatieve hulpmiddelen

|
Algemeen

Een Adembenemende Ervaring: De zoektocht naar de beste luchtdruk vibrator

|
Algemeen
© Copyright Ponto Blog 2023
hello world!