Waar moet u opletten bij het bijmaken van een sleutel?

07/05/2021
|
250
Slotenmaker Heerlen

Moet u een paar extra sleutels bijmaken omdat u uzelf hebt buitengesloten voor de zoveelste keer? Dan zijn er een paar zaken waar u rekening mee moet houden. Sleutels kunnen niet altijd bijgemaakt worden. Dit ligt namelijk aan het type slot en of er een certificaat bij hoort of niet. Bovendien moet u de sleutels laten bijmaken bij een betrouwbare sleutelmaker zoals slotenmaker Heerlen. Benieuwd naar de punten waar u op moet letten bij het bijmaken van sleutels? Lees dan snel verder voor onze tips!

 

Kunt u zomaar een sleutel laten bijmaken?

Voor bepaalde sleutels heeft u een certificaat, pasje of code nodig om deze bij te laten maken. Wanneer u deze kwijt raakt kunt u ook geen sleutels meer laten bijmaken. Alleen met een geldig bewijs kunt u die sleutel bij laten maken. Dit kunt u bij bijna elke betrouwbare sleutelmaker zoals slotenmaker Heerlen doen. Dit bewijs heeft u nodig voor de extra veiligheid dat bij die sleutels komen. De bewijsstukken kunt u via uw woningbouwvereniging, makelaar of eigenaar van het pand opvragen. Daarnaast zijn er ook speciale sleutels zoals auto sleutels. Deze werken niet zonder chip. Wanneer deze bijgemaakt moeten worden gaat dit ook op een speciale manier. Zorg er dus voor dat u uw autosleutel niet kwijtraakt. Wanneer u een sleutel wilt bijmaken zonder certificaat, pasje of code dan kunt u deze altijd laten bijmaken. Meestal kost het 5 euro om een sleutel te laten bijmaken. Het is aan te raden om van tevoren te kijken of er een certificaat of dergelijke opgevraagd moet worden bij uw sleutels.

Gerelateerd nieuws  Het onbewoonde paradijs naast Curacao

 

Op welke manier wordt een sleutel gemaakt?

Een sleutel laten bijmaken duurt u vaak niet langer dan 5 minuten. U kunt meestal wachten terwijl uw nieuwe sleutels worden gemaakt. Wanneer u een bewijsstuk nodig heeft om een sleutel bij te maken kunt u bij de fabriek een nieuwe sleutel opvragen of met het bewijsstuk naar een slotenmaker gaan. Na erkenning van het juiste certificaat kan ook die sleutel snel worden gemaakt. Dit zal ook niet langer dan 5 minuten duren mits er een rij bij de slotenmaker is.

 

Slotenmaker Heerlen

Recent

Verschillende soorten muurfolies voor je interieur

17/04/2024

Wat moet ik weten als ik een nieuwe keuken ga kopen?

15/04/2024

De opkomst van duurzame verpakkingsmaterialen: trends en innovaties

28/03/2024

Laat bloemen schitteren op papier

22/03/2024

Een evenement organiseren? De checklist!

13/03/2024

Meer in deze categorie

Verschillende soorten muurfolies voor je interieur

|
Wonen

Wat moet ik weten als ik een nieuwe keuken ga kopen?

|
Wonen

Laat bloemen schitteren op papier

|
Wonen

Wereldwijde invloeden op interieurstijlen

|
Wonen
© Copyright Ponto Blog 2024
hello world!