Veel meer oppaswerk gezocht tijdens lockdown

18/01/2021
|
95
oppaswerk gezocht

Het is allang geen geheim meer dan er tienduizenden kinderen thuis zitten tijdens de corona-periode. Scholen zijn gesloten en dat geldt ook voor de sportclubs. Niet vreemd dus dat er tijdens te lockdown veel meer naar oppaswerk gezocht wordt. Ouders moeten wel nog steeds naar werk en weten zich vaak geen raad. De beste oplossing is dus het zoeken van een oppas. Dit is aan de ene kant ook wel weer mooi, omdat het kansen creëert voor de wat oudere jongeren die oppaswerk aanbieden. Voor degene die nog nadenken over oppaswerk, hier vertellen we even hoe je ermee kunt beginnen.

Starten met oppaswerk

Oppasland is een ideaal platform voor zowel de oppasser als de ouder(s) die naar oppaswerk zoekt.
op deze plek komen de partijen samen en krijgen ze voor het eerst een beeld van elkaar. De vervolgstap is het opnemen van contact om elkaar echt te leren kennen. Meestal komen jullie dan bij elkaar om een aantal zaken te bespreken én ontmoet de oppasser de kinderen of het kind. Tijdens het gesprek wordt onder andere aangekaart wanneer de oppasser zou moeten komen, in het weekend of doordeweeks. Ook hebben jullie het over het uurtarief. Hier zit geen vaste prijs aan verbonden. Jullie komen mondeling tot een akkoord over wat er betaald gaat worden. Verder wordt er ook besproken wat de taken zullen worden. Vaak gaat het er echt om dat je alleen op het kind of de kinderen let, maar het kan ook zijn dat je als oppasser moet helpen met taken als huishouden, eten maken en geven enzovoorts.

Gerelateerd nieuws  Een konijn als huisdier

Kosten van Oppasland

Wanneer je Oppasland voor het eerst gebruikt om een profiel aan te maken (als oppasser) betaal je niets. Een profiel aanmaken is volledig gratis. Pas wanneer je ook in contact wil komen met ouders die oppaswerk zoeken moet je gaan betalen. Dit doe je maandelijks voor een vast bedrag van 9 euro 95. Het account opzeggen kan altijd. De betaalde versie van Oppasland geeft jou als oppasser ook de mogelijkheid om een beoordeling te krijgen.

Recent

Wereldwijde invloeden op interieurstijlen

29/11/2023

Het belang van klantbeleving bij merkloyaliteit

23/11/2023

Wat te doen bij een stroomstoring

23/11/2023

Optimaliseer je sportprestaties met Technogym

14/11/2023

Hoe verras je elkaar in bed?

10/11/2023

Meer in deze categorie

Het belang van klantbeleving bij merkloyaliteit

|
Algemeen, Economie

Milieuvriendelijke oplossingen voor het bestrijden van wespen

|
Algemeen, Lifestyle

De rol van technologie in de moderne keuken: slimme apparaten en innovatieve hulpmiddelen

|
Algemeen

Een Adembenemende Ervaring: De zoektocht naar de beste luchtdruk vibrator

|
Algemeen
© Copyright Ponto Blog 2023
hello world!