Twee leuke hotels in Valkenburg waar jij kunt genieten!

13/08/2022
|
189
hotel overnachting

Iedereen heeft wel eens van Valkenburg gehoord en dat is niet gek. Al jaren trekt deze bekende stad honderdduizenden tot miljoenen bezoekers per jaar. In dit leuke kleine stadje is van alles te beleven en hoef je niet bang te zijn dat je dorst hoeft te leiden. Het stadje zit namelijk overvol met leuke cafés waar jij een lekker drankje kunt doen. In de zomer heeft het grootste gedeelte van deze cafés een terras, waar jij heerlijk kunt ontspannen en zitten. Ook voor meerdere dagen achter elkaar is Valkenburg een leuke toeristische bestemming. Dit is ook goed te zien aan het aantal hotels dat in Valkenburg gelegen is, want dit zijn er namelijk meer dan 100. Alle 100 deze hotels kunnen we natuurlijk niet gaan behandelen, maar we kunnen je wel alvast 2 tips geven.

Hotel Botterweck een mooi hotel midden in het centrum

Botterweck is een ietwat ouder hotel in Valkenburg centrum. Het hotel straalt charme en historie uit en is bekend bij iedereen in en rondom Valkenburg. De ligging van hotel Botterweck is ideaal, het is namelijk dichtbij het centrum gelegen en daardoor zijn alle benodigde voorzieningen binnen handbereik. Hierdoor kun je gemakkelijk gaan uiteten , een drankje doen of een toeristische attractie bezoeken zonder hiervoor lang en ver te hoeven lopen. De prijzen vallen ook reuze mee en voor slechts 84 tot 100 euro per nacht kun je hier heerlijk met z'n tweeën overnachten.

Gerelateerd nieuws  Weet wat je uitgeeft

Fletcher hotel Valkenburg

Lang niet iedereen hoeft per se in de binnenstad te zitten. Soms kan het ook fijner zijn om een beetje buiten de stad te slapen. Bij het Fletcher hotel in Valkenburg kun je heerlijk genieten van alle charmes van een hotel en alsnog uitrusten dichtbij de natuur. Het Fletcher hotel is namelijk dichtbij de natuur gelegen en daardoor een ideale plek om tot rust te komen en te ontsnappen van de alledaagse drukte die de stad met zich mee brengt. Ook is het nog steeds dichtbij het centrum van Valkenburg gelegen, waardoor je alsnog makkelijk en snel binnen een mum van tijd in het centrum bent.

Recent

Verschillende soorten muurfolies voor je interieur

17/04/2024

Wat moet ik weten als ik een nieuwe keuken ga kopen?

15/04/2024

De opkomst van duurzame verpakkingsmaterialen: trends en innovaties

28/03/2024

Laat bloemen schitteren op papier

22/03/2024

Een evenement organiseren? De checklist!

13/03/2024

Meer in deze categorie

De opkomst van duurzame verpakkingsmaterialen: trends en innovaties

|
Algemeen

Zo handig is klittenband voor je kleding

|
Algemeen

Het belang van een betrouwbare energieopslag

|
Algemeen

Hoe doe ik een silent disco organiseren?

|
Algemeen
© Copyright Ponto Blog 2024
hello world!