Top vijf beste restaurants in Maastricht

02/09/2022
|
123
Restaurant

Maastricht, de hoofdstad van de provincie Limburg. met recht door de stad de rivier de Maas lopend, is het een toeristische trekpleister voor vele! Maar, waar kun je naast alle mooie plekjes nou eigenlijk lekker eten? Het ruime aanbod aan restaurants in Maastricht, vatten wij samen!

Château Neercanne

Dit Michelin-ster dragende restaurant, op de Sint-Pieter, staat bekend om haar Franse cuisines. In het authentiek terrassenkasteel kunnen de gasten genieten van de Franse wijnen, vis en zeevruchten. Met een gemiddelde waardering van 4,5 sterren zult u vast wel een bezoekje willen brengen. De prijsklassen bij Château Neercanne ligt tussen de € 88 en € 120.

Pasta Corner

Heb je geen zin om na een lange dag te hebben gewinkeld heel uitgebreid te gaan tafelen, dan kun je ook prima terecht bij Pasta Corner in het hartje van Maastricht. Ze hebben in 2020 een ‘recommended’ gekregen van ‘Restaurant Guru’. Verder krijgt Pasta Corner vanuit de gasten een waardering van 4,5 sterren. De prijsklasse ligt tussen de € 8 en € 28.

Soup Bros

Natuurlijk hoef je niet altijd uren in een restaurant te zitten, mocht je dat nou niet willen. Dan is SoupBros dé plek om te zijn. In het hartje van Maastricht ligt dit afhaalrestaurant. Van de gasten hebben ze een waardering gekregen van 5 sterren. En met een prijsklasse tussen de € 2 en € 8 ben je naast heel snel ook heel goedkoop uit. Wel verkopen ze natuurlijk, zoals de naam zegt, alleen soepen.

Gerelateerd nieuws  Reinders: een nieuw Nederlands modemerk in opkomst

Stadsbrouwerij Maastricht

Mocht je nou geen liefhebber zijn van de Franse en Italiaanse keuken. En ook liever geen soep eten, dan is dit restaurant dé plek voor jou. Dit eetcafé is volledig gericht op de Nederlandse keuken en bar! Vanuit de gasten heeft Stadsbrouwerij Maastricht een waardering gekregen van 4,5 sterren. Hun prijsklasse ligt tussen de € 6 en € 29!

Hermans Bakkerij

Nog nooit een Limburgse vlaai gegeten? Dan kun je Maastricht natuurlijk niet verlaten zonder het gegeten te hebben. Hiervoor kun je goed terecht bij Hermans Bakkerij. Let wel op, het is geen restaurant. Dus zijn ze alleen open tussen 08.00 en 17.00 uur. Ook hun hebben van hun klanten 4,5 sterren gekregen.

Recent

Wereldwijde invloeden op interieurstijlen

29/11/2023

Het belang van klantbeleving bij merkloyaliteit

23/11/2023

Wat te doen bij een stroomstoring

23/11/2023

Optimaliseer je sportprestaties met Technogym

14/11/2023

Hoe verras je elkaar in bed?

10/11/2023

Meer in deze categorie

Optimaliseer je sportprestaties met Technogym

|
Lifestyle

Hoe verras je elkaar in bed?

|
Lifestyle

Licor 43 toevoegen aan gerechten

|
Lifestyle

Milieuvriendelijke oplossingen voor het bestrijden van wespen

|
Algemeen, Lifestyle
© Copyright Ponto Blog 2023
hello world!