Top vijf beste restaurants in Maastricht

02/09/2022
|
3
Restaurant

Maastricht, de hoofdstad van de provincie Limburg. met recht door de stad de rivier de Maas lopend, is het een toeristische trekpleister voor vele! Maar, waar kun je naast alle mooie plekjes nou eigenlijk lekker eten? Het ruime aanbod aan restaurants in Maastricht, vatten wij samen!

Château Neercanne

Dit Michelin-ster dragende restaurant, op de Sint-Pieter, staat bekend om haar Franse cuisines. In het authentiek terrassenkasteel kunnen de gasten genieten van de Franse wijnen, vis en zeevruchten. Met een gemiddelde waardering van 4,5 sterren zult u vast wel een bezoekje willen brengen. De prijsklassen bij Château Neercanne ligt tussen de € 88 en € 120.

Pasta Corner

Heb je geen zin om na een lange dag te hebben gewinkeld heel uitgebreid te gaan tafelen, dan kun je ook prima terecht bij Pasta Corner in het hartje van Maastricht. Ze hebben in 2020 een ‘recommended’ gekregen van ‘Restaurant Guru’. Verder krijgt Pasta Corner vanuit de gasten een waardering van 4,5 sterren. De prijsklasse ligt tussen de € 8 en € 28.

Soup Bros

Natuurlijk hoef je niet altijd uren in een restaurant te zitten, mocht je dat nou niet willen. Dan is SoupBros dé plek om te zijn. In het hartje van Maastricht ligt dit afhaalrestaurant. Van de gasten hebben ze een waardering gekregen van 5 sterren. En met een prijsklasse tussen de € 2 en € 8 ben je naast heel snel ook heel goedkoop uit. Wel verkopen ze natuurlijk, zoals de naam zegt, alleen soepen.

Gerelateerd nieuws  Reinders: een nieuw Nederlands modemerk in opkomst

Stadsbrouwerij Maastricht

Mocht je nou geen liefhebber zijn van de Franse en Italiaanse keuken. En ook liever geen soep eten, dan is dit restaurant dé plek voor jou. Dit eetcafé is volledig gericht op de Nederlandse keuken en bar! Vanuit de gasten heeft Stadsbrouwerij Maastricht een waardering gekregen van 4,5 sterren. Hun prijsklasse ligt tussen de € 6 en € 29!

Hermans Bakkerij

Nog nooit een Limburgse vlaai gegeten? Dan kun je Maastricht natuurlijk niet verlaten zonder het gegeten te hebben. Hiervoor kun je goed terecht bij Hermans Bakkerij. Let wel op, het is geen restaurant. Dus zijn ze alleen open tussen 08.00 en 17.00 uur. Ook hun hebben van hun klanten 4,5 sterren gekregen.

Recent

Kom met ons vogelspotten

26/05/2023

Geen inspiratie voor zomeractiviteiten? Hier een paar tips

28/04/2023

Het (on)geluk van dating apps

23/04/2023

Milieuvriendelijker leven

21/04/2023

Manieren om geld te sparen

16/04/2023

Meer in deze categorie

Deze dingen hebben een negatief effect op je libido

|
Lifestyle

De geschiedenis van koffie

|
Lifestyle

Wat is de meest comfortabele bh?

|
Dienstverlening, Gezondheid

Duurzaam vlees, hoe verander je de markt? 

|
Lifestyle
© Copyright Ponto Blog 2023
hello world!