Top 3 luxeartikelen voor jouw huis!

16/05/2022
|
201
wijnkoelkasten

Heb jij je huis al volledig ingericht en ben je opzoek naar iets nieuws voor in de keuken of woonkamer? Dan vind je met deze blog wellicht iets dat je kunt kopen met al dat gespaarde geld!

1. Wijnkoelkasten

Ben jij een fan rode of witte wijn? Of is een prosecco of cava meer iets voor jou? Overweeg dan om een kijkje te nemen in de wereld van wijnkoelkasten. Wijnkoelkasten zijn uitermate geschikt voor het opslaan en koel bewaren van een aantal wijflessen. Op deze manier heb je van elke soort wel een flesje koud staan. Of ga voor extra chique en kies een wijnkoelkast met een koelkastdeur die transparant wordt nadat je 2 keer snel opeenvolgend op de deur klopt. Een wijnkoelkast is overigens niet het enige technologische snufje dat in een moderne keuken tegenwoordig niet meer mag ontbreken.

2. Upgrade je televisie

Ben je het moe om steeds een eind te rijden naar de dichtstbijzijnde bioscoop? Upgrade je tv dan naar 4k of zelfs 8k resolutie. Op deze manier hoef je niet de deur uit om de nieuwste films op bioscoopniveau te beleven. Wil je het complete bioscoopgevoel in huis halen? Kies dan voor een beamer met canvas. Twijfel ook niet om te kijken naar de nieuwste geluidsinstallaties. Een tip bij het plaatsen van deze geluidsinstallaties is dat je ze zowel voor als achter de zitplaats neer zet voor het echte surround sound gevoel!

Gerelateerd nieuws  Wat moet ik weten als ik een nieuwe keuken ga kopen?

3. Tuinkamer

Tuinkamers zijn populair en bovendien ook erg praktisch wanneer je vaak buiten bent. Een tuikamer is de perfecte plek om s ‘avonds met je vrienden te gaan zitten. Op deze manier kun je nog tot in de avonduren plezier hebben op een iets hoger geluidsniveau zonder dat er iemand last van heeft. Je kunt je tuinkamer geheel naar eigen smaak inrichten. Opties zoals een bank, tv en glazen schijfdeuren zijn een echte aanrader. Ideaal om buiten overdekt te zitten. Misschien is er nog ruimte over voor een bar, koelkast of wc om het totaal plaatje compleet te maken. Wanneer je zelf handig bent in het bewerken van hout en niet vies bent van een aantal uur klussen, zal een tuinkamer geheel zelf maken geen probleem zijn.

Meer blogs lezen? Lees dan over Licor 43 toevoegen aan gerechten. Of hoe muurfolies jouw interieur kuknnen opfleuren.

 

Recent

Verschillende soorten muurfolies voor je interieur

17/04/2024

Wat moet ik weten als ik een nieuwe keuken ga kopen?

15/04/2024

De opkomst van duurzame verpakkingsmaterialen: trends en innovaties

28/03/2024

Laat bloemen schitteren op papier

22/03/2024

Een evenement organiseren? De checklist!

13/03/2024

Meer in deze categorie

Verschillende soorten muurfolies voor je interieur

|
Wonen

Wat moet ik weten als ik een nieuwe keuken ga kopen?

|
Wonen

Laat bloemen schitteren op papier

|
Wonen

Wereldwijde invloeden op interieurstijlen

|
Wonen
© Copyright Ponto Blog 2024
hello world!