Mode voor mannen waar behoor jij bij?

25/06/2021
|
44
kostuum heren

Mode en mannen. Het gaat vaker niet goed samen of gaat juist heel erg goed samen. Meestal zit er geen midden weg in en dus is het een van de twee. Veel mannen hechten geen of nauwelijks waarde aan hun kleding en daardoor wordt er dus nauwelijks tijd in gestoken. Toch kan dit jammer zijn omdat op sommige momenten het wel belangrijk is hoe de man gekleed is. In deze blog gaan we daarom wat meer tips geven over deze kledingstijl bij mannen en hoe dit aangepakt dient te worden.

Casual chic of niet?

De casual chic kledingstijl is al een lange tijd erg populair in de modewereld. Hierbij staan overhemden en truien centraal en zorgen deze voor een chique maar ook casual uitstraling. Hierdoor pak je het beste van beide werelden en creëer je een unieke en opvallende look. Steeds meer mannen kiezen ervoor voor deze stijl te gaan omdat het goed past bij hun privéleven en werkleven. Het is ook geen moeilijke kledingstijl en dus heb je met enkele items al een geheel nieuwe look gemaakt.

Streetwear stijl

Wil je een zeer informele stijl? Dan is de streetwear style echt iets voor jou. Met deze style draag je alleen maar kledingstukken van bekende streetwear merken en spelen kleurrijke urban designs de hoofdrol. Vaker gaat dit gecombineerd met hoge sneakers van Nike of Adidas. Dit is zeker geen trouwkostuum, maar toch komt het wel eens voor dat mensen in deze kledingstijl trouwen. Zo heb je steeds meer mannen die tijdens de bruiloft een beetje streetwear mengen door opvallende sneakers aan te doen. Hierdoor kunnen zij alsnog hun streetwear roots laten zien en dus trouw aan hun stijl blijven.

Gerelateerd nieuws  Ponchos, een kleding stuk met een rijke historie

Wat voor trouwkostuum voor mannen?

Als je gaat kijken naar soorten trouwkostuum heren, dan kun je een aantal conclusies trekken. Ten eerste is het niet meer zoals vroeger en heb je heel veel soorten trouwkostuums voor heren. Een trouwkostuum heren kan bijvoorbeeld bestaan uit klassieke zwarte of donkerdere kleuren, maar kan ook in felle kleuren worden toegepast. er zijn dus veel mogelijkheden voor een nieuw en perfect trouwkostuum te vinden.

Breng een bezoekje aan Topsuits

Om een goed kostuum te kunnen kopen kun je een bezoek brengen aan topsuits. Deze winkel heeft heel veel verschillende herenkostuums klaarliggen die aangeschaft kunnen worden voor een uitlopend budget. Hierdoor is het een winkel die voor iedereen betaalbaar is en dus kan iedereen hier zijn droomkostuum vinden. Topsuits is dan ook de ideale winkel voor je kostuum en benodigdheden.

 

Recent

Licor 43 toevoegen aan gerechten

25/09/2023

Hoe kun je je nieuwe buren leren kennen na de verhuizing?

14/09/2023

Milieuvriendelijke oplossingen voor het bestrijden van wespen

13/09/2023

De rol van technologie in de moderne keuken: slimme apparaten en innovatieve hulpmiddelen

11/09/2023

Oogmake-up: tips voor brildragers

07/09/2023

Meer in deze categorie

Licor 43 toevoegen aan gerechten

|
Lifestyle

Milieuvriendelijke oplossingen voor het bestrijden van wespen

|
Algemeen, Lifestyle

Oogmake-up: tips voor brildragers

|
Lifestyle, Schoonheid

Zo ga je voorbereid de zomer in

|
Algemeen, Lifestyle
© Copyright Ponto Blog 2023
hello world!