Een veilig huis terwijl je op vakantie bent

22/01/2021
|
47
slotenmaker-sos.nl

Als alles goed gaat, kunnen we de komende maanden weer op vakantie. Hoewel we heel voorzichtig moeten zijn, kan ik je zeggen dat ik wel wat zon, zee en strand nodig heb. Als we het huis twee weken achterlaten, wil ik dat natuurlijk zo veilig mogelijk doen. Het is dan erg belangrijk dat het huis goed is afgesloten. Tegenwoordig moet je echt voorzorgsmaatregelen nemen om voor een lange tijd van huis te gaan.

Vergrendel de deur met een veiligheidsslot

Misschien heb je er nooit over nagedacht hoe je je huis kunt beschermen. De eerste stap om je huis te beschermen, is door een veiligheidsslot te kopen. Veiligheidssloten verschillen in veel opzichten van conventionele sloten. Het slot is beveiligd tegen de meest voorkomende manieren van binnenkomen. Veiligheidssloten worden meestal gebruikt om buitendeuren af ​​te sluiten en zijn niet geschikt voor gebruik binnenshuis. Slotenmaker SOS is een goede partner die je graag helpt om de juiste sloten te plaatsen. Hierdoor weet je zeker dat je met een gerust hart jouw woning kunt verlaten om een paar weken op vakantie te gaan. Kijk voor meer op slotenmaker-sos.nl.

Gerelateerd nieuws  Het onbewoonde paradijs naast Curacao

Vraag je buurman om op te letten

Als het gaat om de veiligheid van jouw huis tijdens de vakantie te garanderen, is sociale controle uitermate belangrijk. Als je een goede buurman hebt die eventueel een oogje in het zeil kan houden terwijl je op vakantie bent, heb je hier veel  baat bij. Ze kunnen zonder veel extra moeite op vreemde dingen letten en kunnen zelfs vissen voeren en sommige planten water geven. Het gezegde dat een goede buur beter is dan een verre vriend, bestaat al jaren.

Als je je buren echt vertrouwt, kun je ze zelfs vragen of ze de auto een paar keer mogen verplaatsen en de post mogen weggooien. Zo merkt geen dief dat u op vakantie bent. Als er overdag mensen door het huis lopen en 's nachts gaan de lichten aan, dan is je huis niet zo interessant voor dieven. Spreek af dat je dit tijdens de vakantie ook voor je buurman doet, dan snijdt het mes in beide richtingen.slotenmaker-sos.nl

Recent

Licor 43 toevoegen aan gerechten

25/09/2023

Hoe kun je je nieuwe buren leren kennen na de verhuizing?

14/09/2023

Milieuvriendelijke oplossingen voor het bestrijden van wespen

13/09/2023

De rol van technologie in de moderne keuken: slimme apparaten en innovatieve hulpmiddelen

11/09/2023

Oogmake-up: tips voor brildragers

07/09/2023

Meer in deze categorie

Hoe kun je je nieuwe buren leren kennen na de verhuizing?

|
Wonen

Feiten en fabels omtrent infraroodpanelen

|
Wonen

5 elementen, die niet mogen ontbreken in je tuin

|
Wonen

Slimme hacks om energie te besparen

|
Wonen, Economie
© Copyright Ponto Blog 2023
hello world!