Een huis om tot rust te komen

18/06/2021
|
199
wereldkaart hout

In jouw eigen huis wil je natuurlijk volledig je eigen sfeer creëren. Je wilt er namelijk op je gemak en thuis voelen om compleet tot rust kunnen komen na een dag hard werken. Dit kun je doen door de muren een kleur te geven en verschillende foto’s of schilderijen ophangen. Het mooiste is natuurlijk die speciale herinneringen op te hangen als foto of in canvas. Met je eigen foto’s of misschien zelfs je eigen kunstwerken. Zo ontwikkel je jouw eigen world of art in je huis. Wanneer je dan ontspannen op de bank zit met een kop koffie of een glas wijn, kun je heerlijk terug gaan in gedachten naar een geweldige ervaring tijdens een vakantie of ander historisch moment in je leven. Het belangrijkste is dat jij op je gemak zal voelen.

Een unieke decoratie

Als je houdt van reizen, dan zijn foto’s natuurlijk een geweldige manier om herinneringen op te roepen. Een andere mooie manier om terug te gaan in de tijd is in een overzicht zien waar je allemaal bent geweest in je leven. Een wereldkaart van hout kan die geweldige world of art zijn op jouw wand waar je in één overzicht ziet waar je bent geweest. Er zit namelijk een magneet laag tussen het hout, zodat je met een magneet aan kan geven waar je bent geweest. Dit kun je doen per locatie waar je bent geweest of per land als je een verfijnd reiziger bent.

Gerelateerd nieuws  Glas in je interieur

Een wereld kaart van hout in jouw stijl

Zoals je weet zijn er verschillende soorten hout in de wereld. Dankzij het gebruik van een andere soort hout wordt jouw wereldkaart van hout een unieke world of art in jouw huis. Zo kun je een mooie lichte houtsoort gebruiken zoals Esdoorn of wanneer je meer van een rustieke stijl houdt kun je kiezen voor Eiken of Teak. Verder kun je kiezen voor een volledige wereldkaart of alleen de kaart van Europa of Nederland. Je kunt er zelfs voor gaan dat je in verschillende ruimtes een andere kaart kiest om zo elke ruimte een eigen unieke sfeer te geven.

world of art

 

Recent

Verschillende soorten muurfolies voor je interieur

17/04/2024

Wat moet ik weten als ik een nieuwe keuken ga kopen?

15/04/2024

De opkomst van duurzame verpakkingsmaterialen: trends en innovaties

28/03/2024

Laat bloemen schitteren op papier

22/03/2024

Een evenement organiseren? De checklist!

13/03/2024

Meer in deze categorie

Verschillende soorten muurfolies voor je interieur

|
Wonen

Wat moet ik weten als ik een nieuwe keuken ga kopen?

|
Wonen

Laat bloemen schitteren op papier

|
Wonen

Wereldwijde invloeden op interieurstijlen

|
Wonen
© Copyright Ponto Blog 2024
hello world!