De beste tips voor een mini home make-over

26/08/2021
|
191
afvalcontainers tilburg

Soms wil je gewoon een heel nieuw interieur of een andere samenstelling in dezelfde stijl. Je bent het oude zat en je bent toe aan een frisse look. De meeste mensen willen echter niet aan een extreem groot project beginnen, maar iets wat makkelijk gedaan kan worden in enkele dagen. Indien je wel van plan bent om muren te gaan slopen en een gehele nieuwe indeling te maken, dan is het aan te raden om een afvalcontainer Tilburg te huren. Zo zorg je ervoor dat je alles rotzooi netjes kan weggooien op een plek. Je kunt ook kleine aanpassingen aanbrengen in je interieur die kunnen leiden tot grote verschillen. In deze blog leggen wij jou daar meer over uit.

Indeling & verlichting

Teken een plattegrond van de ruimte die je wilt herindelen. Door hier op schaal je meubelstukken in te tekenen, kom je soms op hele nieuwe inzichten! Plaats je meubelen op een andere plek of draai het meubilair een kwartslag, het kan heel veel verschil maken! Heb je het gevoel dat het een te grote ruimte is? Waardoor je de gezelligheid niet gecreëerd krijgt in je interieur? Gebruik dan eens een roomdivider, dit kan de oplossing zijn om je kamer wat knusser en gezelliger te maken. Ook kun je ervoor kiezen om muurfolies toe te passen in jouw inrichting.

Gerelateerd nieuws  Hoe organiseert u een voorstelling?

Beginnen maar!

Een accentkleur in je huis kan een zeer groot verschil maken. Vervang de oude kleur door een andere accentkleur en je zult merken dat dit een hele andere uitstraling voortbrengt. Daarnaast kun je ook een ander vloerkleed aanschaffen, een die eventueel goed match met de accentkleur. Het is aan te raden om in een bepaalde accent reeks te blijven, waardoor je een mooi gelijkmatige uitstraling krijgt in kleuren. Dit kan tot meer rust en een betere gemoedstoestand leiden, helemaal als je na een lange werkdag thuiskomt. Koop hierbij nog enkele accessoires die matchen bij je accentkleuren en voilà je bent al een heel eind op weg. Gebruik echter bij het kiezen van de accessoires verschillende materialen deze zorgen namelijk voor diepte en maken het geheel net iets spannender. Als je bijvoorbeeld alleen maar lichtblauwe sierkussens op de bank hebt liggen, maar wel in verschillende materialen, oogt het net wat leuker. Dit geldt eigenlijk voor alle meubels en accessoires in je interieur. Heb je veel troep van de oude spullen? Doe deze cadeau aan een kringloopwinkel, de spullen die echt niet meer te gebruiken zijn kun je in een afvalcontainer Tilburg gooien.

Recent

Tips voor de schoonmaak van schoenen

13/06/2024

Verschillende soorten muurfolies voor je interieur

17/04/2024

Wat moet ik weten als ik een nieuwe keuken ga kopen?

15/04/2024

De opkomst van duurzame verpakkingsmaterialen: trends en innovaties

28/03/2024

Laat bloemen schitteren op papier

22/03/2024

Meer in deze categorie

De opkomst van duurzame verpakkingsmaterialen: trends en innovaties

|
Algemeen

Zo handig is klittenband voor je kleding

|
Algemeen

Het belang van een betrouwbare energieopslag

|
Algemeen

Hoe doe ik een silent disco organiseren?

|
Algemeen
© Copyright Ponto Blog 2024
hello world!