De beste studentenjobs van het moment

21/11/2021
|
42
orderpicker

Als student heb je een beetje vrijheid om je eigen ding te doen, maar je portefeuille wil niet altijd mee. Iets gaan drinken of een nieuwe game kopen kost geld en soms is je zakgeld niet genoeg om alles te doen. Daarbij wil je ook niet altijd uitleggen wat je dot en waar je geld naar toe gaat. Daarom. Is een studentenjob een goede oplossing, want het geeft je onafhankelijkheid, maar leert je ook om verantwoordelijk te nemen. We zetten hier dan de graad de beste studentenjobs op een rijtje voor jou!

1. Orderpicker

Een eerste job is het zijn van een orderpicker. Een orderpicker is een persoon die verantwoordelijk is voor de bestellingen van klanten samen te stellen. Dit kan gaan over veel verschillende zaken, van online kledingwinkels tot gadgets.  Dit is geen moeilijk werk, aangezien je enkel bestemmingen en vrachten bij elkaar moet rapen. Daarbij is een orderpicker zijn een goed betaalde baan, vaak ook met degelijke uren die passen bij een studie. De logistieke sector groeit daarbij ook enorm snel en er zal dus steeds meer werk te vinden zijn in deze richting!

2. Social media manager

Een social media manager is een zeer fijne job voor jonge mensen die veel bezig zijn met social media. Het is algemeen geweten dat de toekomst van entertainment online te vinden is, maar toch is het voor bedrijven soms moeilijk om die stap te maken. Zij huren dan graag iemand in die overweg kan met de app of website in kwestie en die weet wat er populair is. Wanneer je een studie doet die gelinkt is aan media of communicatie, is dit een fantastische kans om ervaring op te doen!

Gerelateerd nieuws  Glas in je interieur

orderpicker

3. Jobs aan de universiteit

Wanneer je aan een college of universiteit studeert, is het een goed idee om op zoek te gaan naar jobs aan de school in kwestie. Vaak zijn er administratieve posities die vervuld moeten worden aan de verschillende faculteiten en geven die natuurlijk graag aan hun eigen studenten. Dat is echter niet het enige, aangezien er ook rondleidingen worden gegeven of koffie moet gezet worden. Als je echt een goede student bent dan kan je altijd eens kijken naar posities als onderzoeksassistent! Het voordeel aan een baan aan de universiteit is dat het zeer gemakkelijke te combineren is met je lessen en daarbij is het ook nog eens goed betaald!

 

 

 

Recent

Licor 43 toevoegen aan gerechten

25/09/2023

Hoe kun je je nieuwe buren leren kennen na de verhuizing?

14/09/2023

Milieuvriendelijke oplossingen voor het bestrijden van wespen

13/09/2023

De rol van technologie in de moderne keuken: slimme apparaten en innovatieve hulpmiddelen

11/09/2023

Oogmake-up: tips voor brildragers

07/09/2023

Meer in deze categorie

Hoe verpakking efficiëntie en productiviteit verbetert

|
Economie

Belang van verpakking bij een efficiente supply chain

|
Economie

Slimme hacks om energie te besparen

|
Wonen, Economie

Het mooiste plekje van Nederland

|
Economie
© Copyright Ponto Blog 2023
hello world!