Dat witte t shirt komt toch nog goed van pas voor Moederdag

30/04/2021
|
47
witte t shirt

Het is alweer bijna Moederdag, maar heb je eigenlijk al een idee hiervoor bedacht? Dat je niet meer kunt aankomen met iets simpels als een tekening of knutselwerk van ongekookte spaghetti weet je ook wel, maar waarom eigenlijk niet meer? Moeders gaat het toch vooral om de gedachte die erachter zit en dit tijd die je ergens in hebt gestopt? Die mooie ketting kun je ook wel bewaren voor haar verjaardag of kerst. Bij Moederdag draait het om de gedachte. Dus doe eens gek en maak wat moois voor haar.

 

Versier dat witte t shirt!

Komt dat witte t shirt toch nog goed van pas! Pak een paar stiften of verf uit de kast en ga helemaal los op dat witte t shirt. Natuurlijk wil je wel een kwalitatief goed shirt hebben, zo kan ze het bijvoorbeeld dragen tijdens het schoonmaken of tuinieren. Er is toch al op geklad dus veel viezer kan het niet worden, maar zo heeft ze wel een gelegenheid om het aan te doen. En jij kunt er leuk om lachen als ze door het huis heen wandelt in een door jou onder geklad witte t shirt! Laat je creativiteit helemaal los en denk aan dingen die je aan haar doen denken zoals dat bosje bloemen dat je laatst nog voor haar had geplukt. Maak er een tekening van of maak grote handafdrukken op het shirt.

Gerelateerd nieuws  De beste tips voor een mini home make-over

 

Haal sentiment naar boven met oude foto’s

Nee, je hoeft niet de hele dag samen door oude fotoalbums heen te bladeren. Een nog veel leuker idee is oude foto’s namaken samen met je broer of zus. Pak de meest hilarische foto uit de oude doos en probeer ze zo goed mogelijk na te maken door ongeveer dezelfde kleding te dragen.

Recent

Licor 43 toevoegen aan gerechten

25/09/2023

Hoe kun je je nieuwe buren leren kennen na de verhuizing?

14/09/2023

Milieuvriendelijke oplossingen voor het bestrijden van wespen

13/09/2023

De rol van technologie in de moderne keuken: slimme apparaten en innovatieve hulpmiddelen

11/09/2023

Oogmake-up: tips voor brildragers

07/09/2023

Meer in deze categorie

Milieuvriendelijke oplossingen voor het bestrijden van wespen

|
Algemeen, Lifestyle

De rol van technologie in de moderne keuken: slimme apparaten en innovatieve hulpmiddelen

|
Algemeen

Een Adembenemende Ervaring: De zoektocht naar de beste luchtdruk vibrator

|
Algemeen

Je producten wereldwijd aanbieden

|
Algemeen
© Copyright Ponto Blog 2023
hello world!