Inbraken in Noord- Brabant

Of je nu in een stad of een dorp woont, inbreken gebeurt letterlijk overal. Je zou het nooit helemaal kunnen tegen gaan en dus zal het er altijd blijven. Ook in Noord- Brabant wordt er veel ingebroken en dan niet alleen in de grotere steden, want ook de kleine steden hebben hier steeds meer last van. Hierdoor ben je dus letterlijk nergens veilig voor inbrekers en zal er altijd de kans bestaan dat er wordt ingebroken. Hieronder gaan we 3 steden en dorpen met elkaar vergelijken op het aantal inbraken per jaar.

Eindhoven en inbraken

Hoewel Eindhoven niet de hoofdstad van Noord-Brabant is, heeft het wel de meeste inwoners van alle steden in Noord-Brabant. Hierdoor gebeuren er dus ook vaker inbraken binnen Eindhoven namelijk 280 keer per jaar. Hoewel dit in het niet valt bij de grootte van de stad, zou dit alsnog betekenen dat er vrijwel iedere dag een inbraak plaats vindt. Dat is enorm veel en een heleboel mensen hebben dit niet eens door. Als er elke dag een inbraak plaats vindt zou dit betekenen dat dit 280 x per jaar gebeurd. Hoewel de kans klein is dat dit bij jouw woning gebeurt is het echter nooit onmogelijk. Neem dan ook preventieve maatregelen hier tegen door een slotenmaker in te huren of een beveiligingssysteem te plaatsen.

Helmond en Inbraken

Helmond mag dan misschien niet zo groot zijn als Eindhoven, toch is het niet 100% veilig. Ook in deze kleine stad gebeuren jaarlijks meerdere inbraken. Het gevolg hiervan is dan ook dat er steeds meer mensen gebruik gaan maken van een slotenmaker in Helmond om de sloten te verstevigen of te repareren. Daarnaast, kiezen er steeds meer mensen voor een persoonlijk beveiligingssysteem , zodat zij de omgeving rondom het huis goed in de gaten kunnen houden.

Slotenmaker Schijndel en omgeving

Misschien ken je het dorp alleen maar via New Kids, maar ook hier vinden jaarlijks inbraken plaats. Het verschil met Eindhoven en Helmond is dat deze op maximaal twee handen zijn te tellen en dus nauwelijks voorkomen. Hierdoor is en blijft Schijndel een relatief veilige omgeving om in te wonen of te werken. Toch zijn er enkele slotenmaker Schijndel en omgeving te vinden die regelmatig hun diensten beschikbaar stellen. Ook dit laat weer goed zien dat mensen veel bezig zijn met de veiligheid van hun huis.